Изпълнителният директор на ЦСКА - София Филип Филипов говори пред

...
Изпълнителният директор на ЦСКА - София Филип Филипов говори пред
Коментари Харесай

Шеф на червените: В неделя ще покажем различно лице

Изпълнителният шеф на ЦСКА - София Филип Филипов приказва пред репортерите след отпадането от Sesame Купа на България. Отборът на Саша Илич загуби с 1:2 от Черно море в Борисовата градина.
 ЦСКА - София навън за Купата, Черно море умъртви фантазията на ЦСКА - София навън за Купата, Черно море умъртви фантазията на " алените " за дубъл
" Неприятна загуба, да. Никой не е удовлетворен от играта ни през днешния ден. Съжаляваме, че загубихме, само че това е футболът. Наистина неприятна загуба. Треньорите ще си вършат анализите и ще кажат къде са аргументите от спортно-техническа позиция. Моето мнение е, че през днешния ден не показахме огромно предпочитание, най-малко до момента в който не стана 0:2. Не бяхме задоволително нападателни в този мач.
 Илич: Това би трябвало да ни бъде обеца на ухото, направихме две огромни неточности Илич: Това би трябвало да ни бъде обеца на ухото, направихме две огромни неточности
На футболистите в ЦСКА не би трябвало да им повлиява една загуба или едно леко разлюляване. Напротив - това би трябвало да покаже, че без да се раздават на 100% във всеки мач, нищо не идва на готово, което през днешния ден показахме в мача. Това би трябвало в допълнение да ги стимулира и подтиква, с цел да може в идващите два месеца да покажем по-добри игри от днешната. 
16  ЦСКА - София - Черно море
Сигурен съм, че още в неделя ще покажем друго лице от мача през днешния ден. Всички желаеме да станем първенци, работим всички за това, само че то се реализира с доста труд, предпочитание, себераздаване и ненапълно би трябвало и шанс ", сподели шефът на " алените ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР