Изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков сподели пред медиите, че

...
Изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков сподели пред медиите, че
Коментари Харесай

Пламен Марков: Ганчев напуска ЦСКА! Акциите на клуба ще бъдат подарени!

Изпълнителният шеф на ЦСКА Пламен Марков показа пред медиите, че Гриша Ганчев е безапелационен в решението си да завърши финансовите си задължения към аления клуб.

" Пресконференцията беше свикана във връзка изказването на нашите притежатели за преустановяване на връзките към ЦСКА. Като клуб взехме решение да създадем тази конференция, с цел да може футболната общност в България да бъде известена. Имах диалог с нашите притежатели, които са безапелационни в желанието си да приключат с финансовите си задължения. Господин Ганчев е безапелационен в решението си без значение от диалога, който организирахме.

Той смята, че тази обстановка не му разрешава да продължи с издръжката на клуба. През идващите седмици нашите притежатели ще изчистят отговорностите към техни компании, с цел да може клубът да бъде на чисто. Това е значим миг, който държах да споделя. Акциите на клуба ще бъдат подарени на искащи да влагат в клуба. Всеки, който желае да влага в ЦСКА и да е финансов покровител, ще има опцията да ги получи на безценица.

Отборът ще може да приключи годината от финансова позиция без никакъв ангажимент. Това е значимо за играчи и чиновници на клуба. Те няма защо да се тормозят. Това са най-важните и общи неща, които мога да ви кажа към днешна дата ".

" Ситуацията е обвързвана с неодобрение на част от нашите почитатели. Хората, които обичат ЦСКА, хората, които са зад клуба, поздравявам да основат платформа, с която да покажат същинското отношение на хората, които обичат клуба. Има към 60 хиляди души, които са прегледали решението. Това приказва за извънреден интерес и поддръжка към хората, които устоят ЦСКА. Тази офанзива не е от обич към ЦСКА, само че това е мое мнение. Това е инспирирано от хора, които не обичат ЦСКА.

Успяхме да вземем Купата на България, когато бяхме в Трета лига. Клубът се стабилизира финансово. В последната година изградихме и доста по-стабилен и непрекъснат тим. Има доста позитивни неща. Даването чартърен на Валентин Антов е доста положително нещо за имиджа на ЦСКА. Считам, че това е доста значимо за политиката на клуба ", съобщи Марков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР