Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов се пошегува, че старши

...
Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов се пошегува, че старши
Коментари Харесай

Филип Филипов: Саша Илич спокойно може да играе в ЦСКА през пролетта

Изпълнителният шеф на ЦСКА Филип Филипов се пошегува, че старши треньорът на " алените " Саша Илич е в отлична кондиция и е подготвен да излезе на терена за отбора през пролетния полусезон.

Илич взе присъединяване и показва добра кондиция в мача сред ветерани на Левски и ЦСКА, като част от осведомителната акция " Обединени в грижа за мъжкото здраве ".

" Получи се прекрасен празник с доста голове. Видяха се хубави осъществявания и от лекарите, и от някогашни футболисти. Между Левски и ЦСКА има дълго спортно съревнование, само че е доста хубаво да се сплотяват за благотворителни дела ", стартира Филипов.

" Саша Илич умерено може да играе в ЦСКА напролет. Показа доста положителни умения и добра кондиция ", съобщи шефът на ЦСКА.

Той се надява ЦСКА да резервира отличната форма и през пролетния полусезон.

" През пролетта ЦСКА ще се старае да побеждава във всеки мач. Относно градежа на новия стадион - всичко се прави както би трябвало. Вървим малко по малко. Надявам се да не срещнем спънки, тъй като ЦСКА желае да построи прекрасен, съвременен европейски стадион. Няма нищо по-хубаво феновете да отидат на мача и да се усещат удобно ", сподели още Филип Филипов.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР