Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов не остана доволен от

...
Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов не остана доволен от
Коментари Харесай

Филип Филипов: Не сме доволни от решението, не вярвам във феърплея до края на първенството

Изпълнителният шеф на ЦСКА Филип Филипов не остана удовлетворен от решението на Апелативната комисия към БФС, която постанови, че мачът сред " армейците " и Черно море може да се играе пред аудитория, само че не на стадион " Българска войска ".

" Аз не съм удовлетворен от това, което се реши. Нашето предпочитание беше мачът да се играе на " Армията ", където е нашият дом. Това решение не ни задоволява, като единственото преимущество е, че ще има почитатели на мача, които ще поддържат тима, само че съгласно мен, това наказване ни слага в неравнопоставено състояние с тима, с който се борим за купата и ни лишава от семействата, които са преимущество в мачовете ", заяви Филипов след края на чуването на Апелативната комисия.
 АК реши: ЦСКА и Черно море може да играят пред аудитория, само че не и на стадион
АК реши: ЦСКА и Черно море може да играят пред аудитория, само че не и на стадион " Българска войска "

Това реши Апелативната комисия

" Не знам дали като удар от БФС. Не утвърждавам постъпката на нашите почитатели на мача с Лудогорец. Говорихме да не се минават границите, само че тези два мача са прекомерно строго наказване за това, което се случи на мача с Лудогорец и в случай че гледаме отпреди това наказването на други тимове, те бяха доста по-леки по отношение на нашите ", направи съпоставяне той.

Филипов приказва за феърплея до края на шампионата: " Промени се, към този момент нямам доверие във феърплея до края на шампионата ".

" Ние одеве научихме за смяната на наказването, че би трябвало да осигурим стадион на 50 километра от София. Ще обсъдим въпроса и до няколко часа ще имаме решение, тъй като би трябвало да се заемем и с организацията на мача, който е в понеделник ", съобщи той във връзка преместването на мястото на осъществяване на мача.

" Не мисля, че е позитивно. Винаги на " Армията " атмосферата е друга, увереността ни е друга. Да, тази година имаме рекорден брой победи в шампионата като посетител, само че съгласно мен " Армията " си е " Армията ", тя е нашият дом и би трябвало там да си домакинстваме ", добави той.

" Всичко е в наши ръце, имаме 5 мача. Ако ги спечелим, ставаме първенци, това е, всичко си зависи от нас. Напълно е допустимо, дори би трябвало да го създадем. Говорихме го с футболистите, бяха 7 мача, в този момент към този момент са 5. Играем мач за мач и в случай че спечелим 5 мача, ставаме първенци ", сподели той за упованията си за плейофите.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР