Изпълнителният директор на ЦСКА - Филип Филипов говори за селекцията

...
Изпълнителният директор на ЦСКА - Филип Филипов говори за селекцията
Коментари Харесай

Филип Филипов: Искаме да зарадваме феновете с титла, по стадиона се работи ежедневно

Изпълнителният шеф на ЦСКА - Филип Филипов приказва за селекцията на отбора, задачите и обстановката към стадион " Българска войска ".

" ЦСКА е подготвен да зарадва почитателите с тази купа. Това постоянно е била задачата. ЦСКА трябв да преследва декларираната цел и ще създадем всичко допустимо, с цел да реализираме тази купа. Вярвам в тима и треньора, уверен съм в качеството на футболистите, които имаме.
 ЦСКА се подреди до Бока Хуниорс по мощ в света
ЦСКА се подреди до Бока Хуниорс по мощ в света

На първа позиция е Байерн, който е с показател 100

Дали имам вяра във фейрплея? В спорта това е водещо, не е толкоз значимо кой ще е първенец, а да им феърплей и всичко да се взема решение на терена, по този начин и равнището на футбола ще се вдигне ", съобщи Филип Филипов.

Филип Филипов обясни, че ЦСКА няма да прави повече входящи или изходящи прехвърляния: " Това са футболистите за пролетния полусезон, мисля че имат нужния капацитет. Това ще е съставът, който ще се бори напролет ".
 Филип Филипов: Убеден съм, че тази година ще спечелим шампионата
Филип Филипов: Убеден съм, че тази година ще спечелим шампионата

" Въпросът е във всеки един мач да даваме максимума от себе си ", сподели още той

Относно обстановката към стадион " Българска войска ", той съобщи: " Когато излезе съответна информация за стъпките, които се следват по отношение на стадиона, незабавно и почитателите и всички ще бъдат осведомени. Това което аз мога да кажа е, че се работи всекидневно, проектът се следва, периодите се съблюдават. ЦСКА ще има в действителност съвременен и европейски стадион.

Няма нищо по-хубаво от това " Армията " да е цялостна, да е алена и почитателите да поддържат тима, безкористно, както са го правили постоянно ".
 ЦСКА - Пирин (Благоевград) 0:0, огромен пропуск на Гарсес онлайн
ЦСКА - Пирин (Благоевград) 0:0, огромен пропуск на Гарсес

Двубоят е през днешния ден от 13:30 часа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР