Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов се включи в

...
Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов се включи в
Коментари Харесай

Шеф на ЦСКА 1948: За нас ще е чест Христо Стоичков да бъде част от нашия клуб

Изпълнителният шеф на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов се включи в предаването " От дузпа в тъч " по Sportal TV , където приказва по тематики, свързани с " алените ". Той предложения косвено международната мегазвезда Христо Стоичков в клуба. Гьонов разкри още, че " алените " са отхвърлили предложения за Ивайло Чочев, Георги Русев и Даниел Наумов. Шефът на " алените " разкри, че назначението на Стойчо Младенов за шеф в клуба е станало със единодушието на Любослав Пенев.

" Какво тъкмо ще извършва Стойчо Младенов в нашия клуб ли? Имаме нужда от това да построяваме структурата в клуба и да се работи още по-професионално. В западните европейски тимове имат доста чиновници на управително и организационно равнище. Стойчо с големия си опит желаеме да го използваме да развиваме клуба и медийно, и организационно. Искаме да изградим по-добра работеща конструкция. В България, когато се приказва за един тим, всичко се хвърля в първия тим. Не се гледа детско-юношеския футбол, маркетинг отдел и още хиляди звена, от които сме доста надалеч. Хубаво е, когато хора с опит идват при нас, които ще работят за богатството на ЦСКА. Нашата концепция е да сплотяваме легендите и почитателите.

Любо Пенев знаеше за идването на Стойчо Младенов, несъмнено. С негово единодушие се случи всичко. От много време водихме договаряния със Стойчо. Ще се радваме, в случай че повече хора свързани с концепцията ЦСКА, работят в клуба. Нашите порти са необятно отворени за всички. Христо Стоичков е най-хубавият български футболист и за нас би било голяма чест да бъде в клуба под каквато и да било форма.

Към Чочев, Русев и Дани Наумов има публични предложения, които все още сме отказали. Трябва да градим тим, който да реализира цели в България и считаме, че стопански не ни устройва. Нямаме нужда да продаваме играчи. Говорихме с Любо Пенев и той е на същото мнение - би трябвало да изградим мощен тим. Далеч по-висока би трябвало да бъде цената на тези момчета, когато заиграят за националния тим. Надявам се, че ще успеем да се преборим за евротурнирите, а тогава и параметрите ще бъдат по-различни. Едната оферта е от Швейцария и е на стойност, за каквато скоро не е продаван български футболист.

Докладването на нашия клуб в ТикТок ли? Няма какво да разясня - това е отношение към управлението. Такова им е визията за развиването на техния клуб. Явно са недоволни, че митове на ЦСКА стартират да работят в нашия клуб. Аз съм сигурен, че рано или късно ще има един ЦСКА. На 1000% това ще се случи. Това е повече от ясно за всички. От това, което се случва, печелят единствено нашите директни съперници - Лудогорец и Левски.

На всеки идващ наш мач има от ден на ден хора. От " Армията " са платили емблемата и отговорности към остарели футболисти на ЦСКА? А за какво не се заплатиха отговорностите, когато имаше същински ЦСКА, а принудително беше убит и фалиран. Тогава ЦСКА щеше да е доста по-силен. Мисля да отида на стадион " Българска войска " за мача в края на месеца. Нямаме база сега, само че имаме подписани контракти с Царско село и Бистрица. Където и да отидем, се опитваме да облагородим базите. Убеден съм, че ще стане един ЦСКА. Въпросът е по кое време ", съобщи Гьонов в " От дузпа в тъч ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР