Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов изрази позицията на

...
Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов изрази позицията на
Коментари Харесай

ЦСКА 1948: Никой няма да се подиграва с нас! Бараж няма да играем

Изпълнителният шеф на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов изрази позицията на водача във Втора лига във " Facebook ". Както е известно, напълно скоро би трябвало да се реши бъдещето на сезона в групата. Публикуваме текста на Гьонов без редакторска интервенция:

" Дочух за готвене за плейофи или за баражи, макар решението на БФС от четвъртък. Това е безусловно несериозно. Надявам се, тази небивалица да е просто един погрешен слух. Нашата позиция е категорична- или се доиграва шампионата до края, или да бъде оповестено класирането за извънредно!

Никакви баражи или плейофи няма да играем. До в този момент с тимовете от топ 4, сме изиграли 5 от 6те мача. Във всичките победихме, освен това с голова разлика 13:2. Септември ги разгромихме 5:0. Какви баражи, какъв еднакъв старт? Това би било насмешка. Да играем бараж, като зачетем резултата от първия полусезон...

Да ние избрахме да вървим по честния път. От най-ниското равнище, без да взимаме непознати лицензи, без да влизаме в ангажименти с други тимове, съдии, играчи. Спазваме всички правила на БФС, УЕФА, ФИФА, Република България, само че да се подиграват с нас, няма да стане! "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР