Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 - Добрин Гьонов говори пред

...
Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 - Добрин Гьонов говори пред
Коментари Харесай

Гьонов: В началото на седмицата ще представим нов нападател

Изпълнителният шеф на ЦСКА 1948 - Добрин Гьонов приказва пред DIEMA SPORT преди контролата с Арис Солун. Той разкри, че още при започване на идната седмица " алените " ще показват нов нападател, а също така договарят с още двама футболисти. 

" Бих оценил подготовката позитивно. Това, което искахме - да изиграем мощни контроли против огромни тимове, се случи. Това си беше една подготовка както тактически, по този начин и душевен за значимите мачове с ФКСБ ", сподели Гьонов. 

" Много мощни противниници имахме, които ни демонстрираха, къде са нашите неточности. Проблем е, че правихме селекция по време на подготовката. Двама от футболистите още не са записали минути, само че би трябвало да се съобразяваме с всичко. Всички попълнения са много стойностни футболисти, с визитки, хора, които ще вдигнат качеството в нашия тим. Ще забележим какъв брой време ще им би трябвало да се сработят ", продължи той. 

" Още при започване на идната седмица ще анонсираме привличането на нов централен нападател. В момента водим договаряния с още двама футболисти ", разкри Гьонов. 

" На този стадий финансово сме постоянни. Офертите към нас не са нещо " уау ". Затова предпопичаме да си задържим футболистите ". 

" На този стадий мислим за мача с Арис, по-късно с Левски. Това са първите стъпки. Мачът с ФКСБ ще пристигна и ще сме оптимално готови ", показа още Гьонов. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР