Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов е на мнение,

...
Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов е на мнение,
Коментари Харесай

Добрин Гьонов: Един ден ЦСКА ще бъде единен

Изпълнителният шеф на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов е на мнение, че в близко или далечно бъдеще почитателите ще се радват на обединен ЦСКА. Той съобщи това при днешното показване на Стойчо Младенов, който ще извършва длъжността на действен шеф при " алените ".

" Не мисля, че парите са поставяни под въпрос. Нашата цел е да има обединяване измежду почитателите и да има обединен ЦСКА. Обединение на почитателите и хората, с цел да имаме един ЦСКА.

От това разделяне, което го има, печелят нашите съперници. В близко или далечно бъдеще клубът ще бъде един. От ден едно се опитваме да покажем, че това е работещият модел - клуб на почитателите и клуб на легендите.

Няма да обърнем тил на никого. Веки е добре пристигнал да пристигна и да поддържа тима. Стойчо Младенов е действен шеф и ще спомага за структурното и организационно ниво.

Искаме да се развиваме. Сами знаете в европейските клубове какъв брой хора работят в оперативното развиване. Убеден съм, че ще ни бъде безпределно потребен. Спортно-техническата власт си остава само и единствено в ресора на Любо Пенев.

Знаете, че си партнираме с баскетболния тим. Имаме план за развиването на клуба. Подобряваме с всеки минал ден стадионът в Бистрица и подготвителните бази. Не стопираме да развиваме клуба и някои изненади ще видите още в неделя.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР