Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов даде кратко интервю

...
Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов даде кратко интервю
Коментари Харесай

ЦСКА 1948: Ще направим най-модерната база в България!

Изпълнителният шеф на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов даде малко изявление за клубния уебсайт на " алените ".

- Г-н Гьонов, следва коледно празненство на ЦСКА в четвъртък, какво да чакаме от него?
- Изненади, награди, най-важното – въодушевление. Да прекараме дружно в една приятна конюнктура. Още един път желая да поканя всички наши почитатели на празненството. Четвъртък, 14 декември, стартът е в 19,00 ч. в Спортен бар efbet Люлин.

- Оценката ви за 2017 година, която завърши в състезателен проект?
- Положителна, постигнахме всички мечтани резултати, макар че срещнахме много компликации. Но ни чака още по-трудна 2018 година.

- ЦСКА взе 6 нови попълнения, в случай че броим и Цветелин Цаковски, който тренира от няколко месеца. Да чакаме ли още някого?
- В огромна степен тимът е окомплектован. Смятам, че едно или две нови попълнения биха могли да бъдат предстоящи. Но единствено в случай че си заслужават съгласно преценката на треньорите.

- Какво е ситуацията с Емил Гъргоров, остава ли в ЦСКА?
- За Емил нашите порти са постоянно необятно отворени. Всички се надяваме да остане, само че естествено, получи ли покана от чужбина, нямаме морално право да го задържаме.

- ЦСКА беше жестоко отсечен от присъединяване в търга за базите. Мнозина почитатели се питат в този момент накъде?
- ЦСКА има подписан контракт за прилагане на стадиона в Драгалевци, който е чудесно оборудване. Вече имаме набелязани места да стартираме да вършим наша лична база, която съм сигурен, че ще е най-модерната в България. Работи се по всевъзможни разновидности.

- За край, какво пожелавате на нашите почитатели?
- Да бъдат зад нас, както го вършат от първия ден на възраждането на ЦСКА. Заедно да честваме по същото време идната година първо място и в " Б " група. Естествено, здраве и благополучие в фамилиите им. Това е най-важното!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР