Изпълнителният директор на Tesla – Илон Мъск сподели поредната новост

...
Изпълнителният директор на Tesla – Илон Мъск сподели поредната новост
Коментари Харесай

Мъск: Пикапът на Tesla ще може да се използва като лодка

Изпълнителният шеф на Tesla – Илон Мъск показа следващата оригиналност към Cybertruck, като този път тя изуми даже и най-смелите почитатели на марката. В типичния си жанр посредством обява в Twitter, милиардерът показа, че серийната версия на пикапа ще е способна да прекосява „ реки, езера и даже дребни морета, които не са доста разчувствани “.

 Мъск: Пикапът на Tesla ще може да се употребява като лодка - 2

Мъск написа, че Cybertruck ще бъде водоустойчив и ще може да бъде употребен като лодка. Пикапът би трябвало сполучливо да се оправя с маршрута от базата на SpaceX – Starbase до остров Саут Падре, който включва пресичане на канал. Това не е първият път в който Мъск разкрива сходни функционалности на своите коли, откакто през 2016 година сподели, че Model S също може да плува като лодка, само че предизвести притежателите да не употребяват колите си като такива.

 Мъск: Пикапът на Tesla ще може да се употребява като лодка - 3

Все още няма публични характерности на серийния Cybertruck, само че съгласно тези които от Tesla показаха в края на 2019 година, пикапът ще може да изминава до 805 километра с едно зареждане и да тегли до 6350 кг. В задната част ще могат да се товарят до 1588 кг. Вероятно серийната версия ще донесе някои промени и тези цифри ще бъдат изменени.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР