Изпълнителният директор на спонсора на Левски - Palms Bet Лъчезар

...
Изпълнителният директор на спонсора на Левски - Palms Bet Лъчезар
Коментари Харесай

Лъчезар Петров: Точните задлъжения на Левски не са ясни

Изпълнителният шеф на спонсора на Левски - Palms Bet Лъчезар Петров, съобщи, че клубът стартира да стъпва на краката си и да се изправя. Той оказва помощ за ръководството на " сините ". Петров бе посетител в предаването " Синя кръв " на " Трибуна Левски ".
 Левски излиза за трофей,
Левски излиза за трофей, " сините " оповестиха стартовите 11

Срещата е с начален час 18:00

" Вървим по стъпките да създадем клуба работеща машина. Ако клубът не работи като бизнес, няма кой да пристигна и изсипе едни милиони. Ок, ще има селекция и резултати, само че до такава степен. Фенската маса по време на ковид събра милиони. Това е латентен капацитет и би трябвало да създадем всичко като бизнес. Артикулите и марката Левски обезпечават 15-20 % от бюджета. Перото тв права не е за подценяване. Но може и да са повече. Истината е, че Станимир Стоилов върна хората. Средната посещаемост на семействата стана 8-9 хиляди фенове, а до неотдавна бяхме по 500-600 индивида на стадиона.
 Левски се похвали с 1000 продадени абонаментни карти
Левски се похвали с 1000 продадени абонаментни карти

Само за три дни

Ежеседмично хората от Надзорния и Управителния съвет вървят по срещи с разнообразни бизнеси. ЛЕД-системата на стадиона оказва помощ, предлагаме суперреклама на по-ниски цени от малкия екран. Колкото до нас - Palms Bet пристигна на напълно пазарен принцип в клуба. Никой не ни изпрати. А и към този момент 2 години никой не ни се обади да ни каже - вие не би трябвало да сте в Левски.

" Точните отговорности на клуба не са ясни. Някои не са тъкмо отговорности, тъй като са с късен падеж на погасяване. За Национална агенция за приходите е ясно. Към момента отчасти се обслужва дългът, само че обратно във времето това не е правено и тежи. Но пък ето, новото съдружие (б.р. - " Левски на левскарите " ) оказва помощ.

И аз персонално преговарях с Петър Хубчев. Всичко до стотинка му е платено. Но за жалост наред е да се погасява дългът към Насиру Мохамед ".
 Георги Стоянов: Надяваме се отсега нататък непрекъснато да излизат положителни вратари от школата
Георги Стоянов: Надяваме се отсега нататък непрекъснато да излизат положителни вратари от школата

" Работата ми с Ники Михайлов е доста лесна "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР