Изпълнителният директор на Созопол Румен Димов обяви, че отборът му

...
Изпълнителният директор на Созопол Румен Димов обяви, че отборът му
Коментари Харесай

Шеф на Созопол отговори на Фийни, усъмни се в треньорските му качества

Изпълнителният шеф на Созопол Румен Димов разгласи, че тимът му се усеща обиден от вчерашните думи на наставника на Пирин Уорън Фийни. Двата отбора приключиха 0:0, а след срещата треньорът на благоевградчани иронизира домакините, заявявайки, че му е занимателно по какъв начин противникът е отпразнувал точката.

Ето какво отговори Румен Димов:

" Уорън Фийни се отнесе с пренебрежение към нас

В качеството ми на Изпълнителен и Спортен Директор на ФК Созопол ви давам отговор:

“Г-н Фийни, в случай че мислите, че нещо сте видели, надълбоко се лъжете. Ние се радваме на всяка извоювана точка след всеки дуел, без значение против кого сме играли. Не сте видели и по какъв начин се радваме и когато спечелим три точки. НО НАЙ-ВАЖНОТО: НЕ съдебна техническа експертиза ВИДЕЛИ, КОГАТО ОТБОРА ЗАГУБИ. Тогава сме като убити, всички, футболисти, треньори, ръководители и най-важните - небесносините последователи на Созопол. Защо ли? Защото всички ние знаем какъв брой доста труд сме положили всички през седмицата преди дуела в самата му подготовка на всички равнища. И ни е тежко, в случай че не победим. Защо ли? Защото знаем какъв брой ни е мъчно с финансирането на клуба, с цел да може тези мъжки момчета - футболисти и треньори, да пазят името на град Созопол. Защото ние сме спортисти с чест и достолепие и на “Арена Созопол” не ни интересува кой тим гостува и с какъв бюджет. Както сподели и старши треньорът Маргарит Димов: “Това е нашата земя и ние на никой не я даваме! Това е Созопол! Отбор и град с доста ЕМОЦИЯ И ХАРАКТЕР. ГРАД НА СПАСЕНИЕТО!”

Прочетете историята на града и ще разберете за духа на жителите на този град.

Г-н Фийни, и последно. Досещаме се за размера на бюджета на клуба, за размера на възнагражденията, както вашите персонални, по този начин и като цяло в клуба ви. Браво! Няма нищо неприятно. Напротив, поисквам да е на всички места по този начин. Но една забележка към вас, тъй като знам и в Благоевград какви почтени и отрудени българи живеят и тяхната едничка наслада се назовава Пирин. Моля ви, не се обиждайте, само че персоналното ми мнение е, че в случай че отпред на Пирин бе БЪЛГАРСКИ треньор, то с тези класни футболисти, които имате, в този момент щяхте да доигравате сезона с въодушевление, тъй като щяхте да бъдете доста, доста напред, с доста точки задатък пред всички останали и към този момент щяхте да сте изпълнили задачата си, която хората, обичащи Пирин, заслужават!

С почит и почитание - Румен Димов”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР