Изпълнителният директор на Щутгарт - Александър Верле, очаква действащи футболисти

...
Изпълнителният директор на Щутгарт - Александър Верле, очаква действащи футболисти
Коментари Харесай

Шеф на Щутгарт се надява все повече футболисти да разкрият, че са гейове!

Изпълнителният шеф на Щутгарт - Александър Верле, чака настоящи футболисти в Германия да разкрият, че са с нетрадиционна полова ориентировка в близко бъдеще, защото тематиката за половото многообразие е минала дълъг път.

В момента нито един настоящ футболист в страната не е оповестил, че е гей, само че някогашният немски национал и състезател на Щутгарт Томас Хитцелшпергер направи такова разобличаване след края на спортната си кариера преди 10 години, през януари 2014-а.

Усилията за многообразие от страна на клубове, федерации и фенски организации са " явни ", съобщи Верле пред организация dpa и счита, че " в последните години много неща са готови за сходно разобличаване от настоящ футболист ".

" Убеден съм, че това ще се случи - може би не от един човек, а група ", сподели Александър Верле.

Бившият юношески национал на Германия Маркус Урбан неотдавна съобщи, че задачата му е да провежда сходна група от футболисти, които да се разкрият дружно.

Александър Верле, самият който не крие, че е гей, разяснява: " Това е доста персонално решение, което бих окуражил, само че в никакъв случай не бих претендирал от някой съответно. Това е решение, което самичък би трябвало да вземеш ".

Той увери, че, в случай че футболист се обърне към него, той би го окуражил, би уведомил тима и би осведомил представителите на медиите, че са добре пристигнали да оповестят новината, само че не и да го експлоатират вечно.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР