Изпълнителният директор на Саутхемптън Мартин Семенс се надява, че сезонът

...
Изпълнителният директор на Саутхемптън Мартин Семенс се надява, че сезонът
Коментари Харесай

Шеф на Саутхемптън призова: Стига, нека доиграем сезона!

Изпълнителният шеф на Саутхемптън Мартин Семенс се надява, че сезонът във Висшата лига ще може да приключи до края на юни, потвърждавайки, че неговият тим има цели. Професионалните мачове в Англия, в това число и елита, бяха спрени най-рано до края на Април заради разразилата се в международен проект пандемия от ковид и към момента има късмет неналичието на футбол от Англия да продължи.

УЕФА реши да отсрочи ЕВРО 2020 до идващото лято, като по този начин остави „ отвор” на всички лиги в Европа да завършат акциите си, откакто отстраниха континенталната конкуренция. Ливърпул пък е безапелационен водач за купата, като единствено две победи са нужни на мърсисайдци, с цел да побеждават за 19-и път в своята история с трофея.

Все още има някои провокации за превъзмогване, само че шефът Семенс счита, че удължаването на договорите на играчите за няколко седмици след края на юни не би следвало да е сложна задача и призна очакванията си, че акцията би трябвало да завърши.

„ Дано да изиграем мачовете до края на юни, по този начин ще е най-добре за всички”, сподели той пред BBC Radio.

„ Веднага, откакто преминем тази дата, се появяват тези провокации, с които ще би трябвало да се оправим. Ако приключим сезонът до 15-и юли, то тогава няма да има спънки, само че даже и да се прескочи тази дата, то не мисля, че ще е проблем за 2-3 седмици. Ще се заплати нужното на играчите, с цел да може той след това да си търси нов клуб”, сподели шефът на „ светците”.

„ Дано да не се разрасне още повече ковид и да не компроментираме тази акция. Всичко, което би трябвало да създадем, е да кажем, че всички играем това, което би трябвало на избрани дати, което не ми се вижда да е комплицирано. Ще има резултат върху трансферния прозорец, както и на бюджетите в цяла Европа, само че за нас като бизнес модел това не ни въздейства, защото би трябвало да сме способни да се справим”, сподели още Семенс.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР