Изпълнителният директор на Сасуоло - Джовани Карнивали, разясни, че клубът

...
Изпълнителният директор на Сасуоло - Джовани Карнивали, разясни, че клубът
Коментари Харесай

Директор на Сасуоло: Говорим с Интер, Рома и Юве за Фратези, но не и с Милан

Изпълнителният шеф на Сасуоло - Джовани Карнивали, обясни, че клубът води договаряния с Интер, Ювентус и Рома за възможната продажба на халфа Давиде Фратези, само че акцентира, че от Милан към момента не са се свързали с “неровердите ”.

В последните дни в медиите се ускориха информациите, че „ росонерите “ желаят да изпреварят финалиста в Шампионска лига за обещаващия полузащитник. От Милан само са приказва с сътрудника на Фратези – Джузепе Ризо, до момента в който Интер се счита за любимец за италианкия национал. „ Нерадзурите “ ще платят на „ неровердите “ към 35 милиона евро, ак съумеят да приключат договорката.

“Разговаряме и вършим оценки, само че към момента сме надалеч от сключването на договорка. Мисля, че това ще отнеме време, макар че желанието ни е да приключим всичко преди началото на предсезонната ни подготовка, която стартира на 5 юли. Преговаряме с Рома, Интер и Ювентус. Чувам клюки и за Милан, изключително след продажбата на Сандро Тонали, само че най-малко към този момент оттова не са се допитвали до нас, до момента в който с останалите водим диалози и имаме срещи “.

„ Рома държи 30% от трансферните права на Фратези, само че това по никакъв метод не ни въздейства. Също по този начин е значимо да се има поради, че не изпитваме потребност да го продадем. Никой не ни кара да го вършим на мощ. Самият Фратези също не е изразявал съответно предпочитание за своя идващ клуб. Той само загатна, че желае да остане в Италия ”, разяснява пред “Ил Месаджеро ” Карневали, добавяйки, че клубът договаря с “вълците ” и за младите Кристиан Волпато и Филипо Мисори, само че за изцяло обособени покупко-продажби.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР