Изпълнителният директор на Премиър лийг Ричард Мастърс не е сигурен

...
Изпълнителният директор на Премиър лийг Ричард Мастърс не е сигурен
Коментари Харесай

Ще продава ли масово Челси през лятото? Шефът на Премиър лийг няма никаква идея

Изпълнителният шеф на Премиър лийг Ричард Мастърс не е сигурен по какъв начин тъкмо от Челси възнамеряват да се оправят с условията на финансовия феърплей, откакто накупиха куп футболисти и пръснаха към 600 млн. паунда в границите на два трансферни прозореца. Само през зимния бяха привлечени цели осем нови играчи за 323 млн. паунда. Логично е да се чака клубът да продаде много от състезателите си, с цел да компенсира разноските.

“Нямам отговор на въпроса дали Челси ще продава през лятото - съобщи Мастърс. - Не желая да ги пазя, само че към момента е рано за оценки, тъй като е нужно по-дълго време, с цел да си създадем заключения ”.

“Новите притежатели са отпред на клуба за по-малко от година, а във футбола е нужно да минат 3-4 години, с цел да си създадем заключения - продължи шефът на Висшата лига. - Засега всичко е по разпоредбите, само че тестовият интервал е 12 месеца. Изглежда, че там трансформираха практиката от минали години и залагат на млади играчи с по-дългосрочни договори при по-ниски заплати. ”

Според осведомени лондончани подписват с новите дълготрайни контракти от порядъка на 7-8 години, като по този начин ще се опитат да разсрочат в години дадените пари за прехвърлянията, с цел да влязат във финансовите рамки.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР