Изпълнителният директор на Пирин Велислав Елезов сподели очакванията си пред

...
Изпълнителният директор на Пирин Велислав Елезов сподели очакванията си пред
Коментари Харесай

Шеф на Пирин: Имаме своите шансове срещу Лудогорец

Изпълнителният шеф на Пирин Велислав Елезов показа упованията си пред за идната среща на „ орлетата “ с Лудогорец през днешния ден от 20.30 часа. Той съобщи, че на този стадий към този момент не се чакат нови футболисти, само че в случай че треньорът изиска, ще се подходи отговорно. Той разяснява и финансовата обстановка в клуба като съобщи, че забавени заплащания няма и отборът е постоянен в това отношение.

„ Доста мъчно ще е да победим Лудогорец, само че не е невероятно. При всички положения ще имаме своите шансове. Вкъщи не сме беззъби, тимът не играе неприятно. Фактът, че имаме единствено две точки до този миг го приписвам напълно на малшанс и за жалост имаше и съдийски пропуски в два от дуелите до този миг. Надявам се да не са били умишлени. В другите мачове показахме, че не сме за подценяване. Играчите имат качества, а и тази седмица се подсилихме с още двама нови. На разположение са на треньора и той преценя дали ще им даде късмет ”, разяснява той в изявление за „ Мач Телеграф ”.

„ Все отново им би трябвало и интервал на акомодация. Ради Цонев тренира с тима от към 10 дни. Чебрайлс Макрецкис е играл напълно в Германия и мисля, че има опит и ще бъде потребен на тима. Надявам се да сме съумели да вдигнем класата. Играем добре макар точковият актив. Въпрос на време е и точките да дойдат, а за какво да не дойдат и тъкмо против Лудогорец. Един прекрасен резултат против тях би бил за мен един добър нов старт за шампионата. Да речем, че досега имаше един опознавателен интервал и измежду футболистите, а и старши треньорът пое тима седмица преди началото на шампионата. Доволни сме от неговата работа. Надявам се в идващите срещи да почнем да печелим и точки “, съобщи Елезов.

„ Момчетата упражняват на цялостни обороти. Настроението е положително. Имаше играчи, които бяха с вирусни болести и травми, само че към този момент са добре. Бодуров ще отсъства и ще ни липсва доста. Но като цяло проблемите остават на втори проект. Финансово Пирин е постоянен с помощта на притежателя. До този миг имаме сериозна група от футболисти. Естествено, в случай че наставникът изиска състезател на позиция на която счита, че е нужно, няма да се колебаем и ще подходим рационално. Отбора е относително окомлектован. Поставили сме си за задача да даваме късмет и на млади играчи, тъй като те са бъдещето на България. Пирин постоянно е създавал млади футболисти “, приключи изпълнителният шеф.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР