Изпълнителният директор на ПФК Левски Даниел Боримиров, който взе участие

...
Изпълнителният директор на ПФК Левски Даниел Боримиров, който взе участие
Коментари Харесай

Даниел Боримиров: Нещата цифром и словом са доста по-добри от последни години

Изпълнителният шеф на ПФК Левски Даниел Боримиров, който взе присъединяване в Общото заседание на акционерите в клуба, разяснява пред репортерите главните тематики, които са били дискутирани по време на събитието.

Пред медиите именитият някогашен състезател на " сините " увери, че на всички присъстващи са им били дадени " верните отговори ", което е имало за цел да разсее подозренията за възможна липса на бистрота в отбора.

" На всички въпроси успяхме да дадем отговор, тъй че тази информация, която излизаше в медиите, че няма бистрота, в този момент на всички им стана ясно и им се даде верният отговор ", стартира Боримиров.

Роденият във Видин футболист отговори и на

" Не знам Петър Ганев по какъв начин го е споделил пред вас, тъй като той от самото начало е бил в ръководството на този клуб и нещата цифром и словом са много по-добри от последни години. Не знам дали Петър Ганев е похвалил въобще някого в миналото. Боби Георгиев ще ви даде по-добра информация, защото той на съвсем всички въпроси му отговори ", показа някогашният играч на Бдин Видин, Левски и Мюнхен 1860.

Накрая участникът с националния тим на България на две международни и две европейски шампионати разкри и дали е била обсъждана възможна промяна на старши треньора на " сините " Николай Костов.

" Никога не е стояла тематиката за треньора на тима на дневен ред ", приключи Даниел Боримиров.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР