Изпълнителният директор на Павел Колев говори по актуални теми, свързани

...
Изпълнителният директор на Павел Колев говори по актуални теми, свързани
Коментари Харесай

Колев: Обединението няма как да получи образ от плът и кръв заради твърди много лични интереси

Изпълнителният шеф на Павел Колев приказва по настоящи тематики, свързани с " Герена ". Шефът на " сините " даде съвет на наставника и разкри, че през идната седмица клубът ще подписа контракт с дребен рекламодател.

" Беше значимо да спечелим три точки против. Сега за благополучие има пауза, която ще разреши на старши треньора да работи по-задълбочено с играчите. Надяваме се в това време да успеем да притеглим нови футболисти в тези десетина дни. В спортно-технически проект гледаме малко по-оптимистично напред в бъдещето.

Не мога да кажа дали Тавареш ще остане, треньорът би трябвало да реши. След това ще седнем с футболиста и сътрудника му и ще обсъждаме изискванията. Информирали сме ги, че Левски не може да си разреши високи заплати, тъй че той надали има кой знае какви упования. Той самият ми показа по телефона, още преди да тръгне от Португалия, че знае за Левски и една от аргументите да реши да стартира да тренира с тима е, че това е тим с обичаи, който постоянно се бори за челните места. Знаете, че Валери Божинов и Атанас Курдов упражняват от много време с тима. Работи се и по други футболисти, само че на този стадий няма нищо съответно.

Победите са едно от най-важните неща във футбола. За всеки тим. Липсата на победи води до повишаване на напрежението, до доста по-тежки условия за работа. Тази победа не взема решение генерално спортно-техническите проблеми, които има тимът. Във вчерашния мач също се видяха много от тях. Георги Тодоров съгласно мен отнася много незаслужени рецензии. Дори и единствено фактът, че се е захванал да работи с тима в тази обстановка, в която се намира Левски, му прави чест. Колкото по-малко приказва, а работи Георги Тодоров, по-добре. Дай боже резултатите да са негова страна, а тогава хората ще схванат, че не са били прави, когато са го подлагали на критика.

Конкретно развиване за общоприет спонсор няма, води диалози, в това число интернационалните, само че нещата ще стават постепенно и протяжно. Говоря за доста съществени компании, които вършат изчерпателен " Дю дилиджънс ", изследването на Левски ще им отнеме време. Ние не крием нищо, задоволително транспарантни сме, водим връзки. Следващата седмица ще подпишем един или два контракта с дребни рекламодатели, само че те просто ще оказват помощ малко на оперативния бюджет, няма да стабилизират Левски за години напред.

В момента се опитваме да отложим във времето влизането в процедура по неплатежоспособност. На не му се желае и да си намерения за сходен сюжет, аз въпреки всичко съм задължен да виждам много по-рационално на нещата. Виждам, че сега би трябвало да се фокусираме върху търсенето на спонсори и работата по изходящите прехвърляния. Опитвам се да се изолирам от това, което се приказва и написа, тъй като в огромната си част става дума за спекулации.

Отделихме задоволително време на медиите и на цялата левскарска общественост, която се вълнуваше от нашите отговори. Никога не ни е било боязън да получаваме въпроси, само че няма по какъв начин всяка седмица да привикваме конференция, с цел да отговаряме на такива въпроси. Стигнал съм до извода, че идеалистичната теза за обединяване няма по какъв начин да получи облик от плът и кръв. Защото има прекалено много персонални ползи, прекалено много егоцентризъм. Това значително пречи на обединяването. От друга страна, най-малко според мен, множеството хора са обединени и поддържат клуба. Това продължава към този момент шест месеца. Отдавна другояче да сме в напълно други процедури и диалози.

Левскарите поддържат клуба, обичат си тима, не поддържат съответни персони. Предстои да забележим дали ние като управление ще създадем по този начин, че 106-годишната история да не прекъсне. Не е имало миг, в който да си кажа, че не мога повече. Ако ви кажа, че нямаше да изпитам облекчение, в случай че ми бяха приели оставката, най-вероятно ще ви излъжа. Защото последните месеци бяха в действителност тежки, освен за мен, а за всеки, който обича Левски.

Истината е, че даже единствено от професионална позиция не е имало вид аз да си потегли, тъй като това би означавало капитанът да изостави потъващия транспортен съд. Желаещи да ме наследят на поста не виждам доста. Дай боже да се появи някой със свежи хрумвания и свежа сила, който да може да свърши повече работа от мен. В момента сме надалеч от това, което левскарите желаят да виждат. Не приказвам единствено като тим, а и като организация. Има доста неща, които би трябвало да се оправят. В момента се постанова да изгребваме от лодката по-бързо, в сравнение с тя се цялостни с вода ", съобщи Павел Колев пред Българска национална телевизия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР