Изпълнителният директор на Palms Bet - Лъчезар Петров, даде интервю

...
Изпълнителният директор на Palms Bet - Лъчезар Петров, даде интервю
Коментари Харесай

Изпълнителният директор на Palms Bet Лъчезар Петров обяви голямата цел пред Левски

Изпълнителният шеф на Palms Bet - Лъчезар Петров, даде изявление за читателите на Gong.bg , в което разкри дълготрайните цели на Левски. Palms Bet е общоприет спонсор на "сините " и подкрепя интензивно клуба. Именно заради тази причина потърсихме мнението на Петров по отношение на развиването на 26-кратния първенец на България.

Той показа, че стремежът е Левски да е мощен спортно-технически и да се стабилизира финансово. Амбицията е да бъде построен мощен клуб, който да се ръководи добре, да е изчистил задълженията си и да може да се самофинансира.

Лъчезар Петров съобщи още, че чака Левски да запише мощен сезон и почитателите да имат доста мотиви за наслада.

- Г-н Петров, какво очаквате от Левски на старта на шампионата?

- Очаквам мощен сезон. Макар първата среща да стартира с отрицателен за Левски резултат, това не е мотив за генерални заключения. Напротив. Вярвам, че клубът и почитателите ще имат мотиви за наслада доста скоро. Ние, като общоприет спонсор, не се месим в спортно-техническата част и изцяло имаме вяра на Станимир Стоилов. Той и тимът имат цялостната ни поддръжка.

- По-спокойна ли е ситуацията на "Герена ", откакто стана ясно, че клубът взима лиценз за актуалната акция?

- След добре свършена работа е обикновено ПФК Левски да получи лиценз. Иво Ивков, като изпълнителен шеф, постави доста старания в тази посока. Хората до него му помагаха и бяха решени сложни проблеми.

- Какви цели си поставяте в взаимната работа с Левски за идния сезон?

- Ние работим с ПФК Левски в няколко посоки и изцяло подрепяме напъните на ръководството на ПФК Левски, които са ориентирани към основаването на работещ клуб. Нашите цели като общоприет спонсор са да осигурим изискванията, в които клубът да продължи да действа обикновено, и успокоение за реализирането на начертаните от управлението му цели. Усилията ни са ориентирани към подкрепяне на процеса за създаване на съвременен клуб.

- На "Герена " несъмнено има еуфория, защото Левски се завръща в Европа. Ще успее ли 26-кратният първенец на България да в профил гръцкия гранд ПАОК?

- Определено ми се желае ПФК Левски да успее да преодолее ПАОК и да в профил реномирания гръцки отбор. Ще има огромен резултат върху развиването на клуба. Да, те играха на четвъртфинал през тази година в същия шампионат Лига на конференциите.

Те също, както и ПФК Левски, имат невероятна поддръжка от страна на тяхната аудитория и ще се опитат отново да стигнат надалеч в това издание на шампионата.
От другата страна, ПФК Левски има Станимир Стоилов, жадни за триумфи футболисти и поддръжката на невероятните си последователи.

- Palms Bet зарадва Левски с награда за извоюваната Купа на България. Предвиждате ли някакви бонуси при осъществяване на съответна цел в шампионата или евротурнирите?

- Наскоро господин Мило Борисов, краен притежател на мажоритарния акционер на Телематик Интерактив България АД, който е лицензодържател на марката Palms Bet, в изявление за Gong.bg разкри какво следва в партньорството ни с ПФК Левски. Предстои вложението на обилни средства, само че в същото време желаеме съдействието ни да подкрепи процеса на създаване на печеливш и добре ръководен клуб.

- Защо решихте да изградите осветлението за паметника на Гунди и планирате ли сходни действия в близко бъдеще?

- За нас е наслаждение да дарим осветлението на това свято за всеки левскар място - паметникът на Гунди. Благодарим на всички за всеотдайността, а ние ще спомагаме синята концепция да доближи до повече хора. Казах го при откриването на осветлението, ще го кажа и в този момент. За Palms Bet ПФК Левски е освен това от партньорство. Той е идея. Ние ще продължим да вършим каквото можем, тъй като Левски постоянно ще е идея.

- Как оценявате акциите на Левски от началото на годината, като единствено преди броени дни стана ясно, че „ Левски е безконечен “ е генерирал сума, над 4 милиона лв.?

- Като доста сполучливи. Аз поздравявам всеки метод, който последователите изберат да подкрепят клуба, тъй като аз самият съм почитател и знам тяхното мислене и възприятията им. Те ще продължат да оказват помощ на обичания тим с каквото могат.

Важно е да се реализира добра междинна посещаемост на домакинските мачове. Прочетох, че напролет е била 7-8 000 фенове. Защо в този момент да не са 10 000 приблизително на мач?

- Какво е вашето мнение за работата на Станимир Стоилов?

- Не считам, че аз би трябвало да правя оценка работата на Станимир Стоилов в спортно-техническо естество. Резултатите от работата му приказват задоволително в това отношение. С идването му в клуба, нещата се обърнаха и то по-бързо от предстоящото. ПФК Левски завоюва Купата на България, без някой да е очаквал това при започване на предходната футболна година. Ние работим доста добре със Станимир Стоилов, той знае какво желае и по какъв начин да го реализира.

- Обмисля ли Palms Bet нови начинания, свързани с Левски?

- Да, обмисляме нови начинания, само че дано не издаваме авансово.

- И за край - задачата на Левски в дълготраен проект...

- Левски да е мощен спортно-технически и да се стабилизира финансово. И както към този момент цитирах господин Мило Борисов, да помогнем да бъде построен мощен клуб, който да се ръководи добре, да е изчистил задълженията си и да стане финансово самостоятелен.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР