Изпълнителният директор на Оливер Кан вярва, че ключът към това

...
Изпълнителният директор на Оливер Кан вярва, че ключът към това
Коментари Харесай

Кан: Повече звезди в отборите и повече конкуренция ще помогне за по-скъпи права на Бундеслигата

Изпълнителният шеф на Оливер Кан има вяра, че ключът към това та да стане по-оспорвана е в по-доброто показване на немските тимове в Шампионската лига. Байерн Мюнхен към този момент си обезпечи десета поредна шампионска купа на страната, а в Шампионската лига отпадна още на четвъртфиналите.

„ Повече звезди в тимовете от шампионата и повече конкуренция на върха ще помогне за по-скъпата продажба на телевизионните права. Мисля, че в това отношение сме много изостанали. Доволни сме, че работим с Германската футболна лига за намиране на способи, посредством които да помогнем а клубовете “, разяснява Кан пред локалния вестник Suddeutsche Zeitung.

От Германската лига неотдавна разкриха, че обмислят и концепцията за въвеждането на плейофи в та в опит да лимитират превъзходството на. „ Без триумфи в Шампионската лига, цялата Бундеслига ще продължи да изостава в маркетингово отношение, а това безспорно се отразява на всички клубове. Надявам се, че ние ще можем да играем до края в шампионата през идващия сезон, а тогава автоматизирано отново ще бъдем любимци за купата в “, сподели още Оливер Кан.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР