Изпълнителният директор на Нова Броудкастинг Груп Дирк Геркенс / United

...
Изпълнителният директор на Нова Броудкастинг Груп Дирк Геркенс / United
Коментари Харесай

Дирк Геркенс става главен изпълнителен директор на „Нова Броудкастинг Груп“

Изпълнителният шеф на Нова Броудкастинг Груп Дирк Геркенс / United Media

Считано от през днешния ден, 21 февруари 2024 година, Дирк Геркенс поема ролята на основен изпълнителен шеф на „ Нова Броудкастинг Груп “, част от United Media.

Като член на управителния съвет и шеф „ Програми, продукция и рекламни продажби “ на United Media, Геркенс стъпва в новата служба с 25 години опит в телевизионната промишленост, оповестява.

Поема ролята от Стефана Здравкова.

Преди да се причисли към United Media, Дирк Геркенс е основен изпълнителен шеф на RTL Klub и TV2 в Унгария. Активно взе участие в интеграцията на „ Нова Броудкастинг Груп “ след придобиването ѝ от United Group през 2020 година, като сполучливо съчетава управителната си роля в United Media с позицията на изпълнителен шеф на Nova от 2021г. до 2022 година

Александра Суботич, изпълнителен шеф на United Media, декларира: " С убеденост смятам, че Дирк ще подсигурява сполучливото продължение на активността на „ Нова Броудкастинг Груп “ като умел медиен специалист с скъпи знания за българския пазар. Благодарим на Стефана за нейната работа ".

Стефана Здравкова е назначена за основен изпълнителен шеф на „ Нова Броудкастинг Груп “ през 2022 година Преди това тя е изпълнителен шеф на „ Нетинфо “ от юни 2019 година до май 2022 г.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР