Изпълнителният директор на Национална агенция за приходите /НАП/ Борис Михайлов

...
Изпълнителният директор на Национална агенция за приходите /НАП/ Борис Михайлов
Коментари Харесай

НАП и Нов български университет със споразумение за сътрудничество и обмяна на опит

Изпълнителният шеф на Национална организация за приходите /НАП/ Борис Михайлов и ректорът на Нов български университет /НБУ/ проф. Пламен Дойнов, д.н. подписаха съглашение за съдействие и обмяна на опит , оповестиха от приходното ведомство.

По силата на двустранните партньорски връзки , студентите от университета ще бъдат осведомени за провеждани стажове и обществени събития, представящи Национална агенция за приходите като уместно място за работа и кариерно развиване. Експерти от приходната организация ще вземат участие като лектори в образователния развой и майсторски класове пред студенти, както и в семинари, конференции, срещи и други прояви на висшето образователно заведение.

Сътрудничеството обгръща също подготовка и осъществяване на профилирани курсове за повишение на квалификацията и преквалификацията на чиновниците на приходната организация.

„ Национална агенция за приходите има настоящи съглашения с доста университети в цялата страна. За нас е от изключителна значимост да спомагаме при подготовката на бъдещи фрагменти, да осигурим работни места за приключилите студенти и стаж за тези, които скоро ще вземат своите дипломи за висше обучение. Натрупаният стаж и опит в Национална агенция за приходите дава благоприятни условия на младежите за бъдещо развиване в доста други области на социално-икономическия живот “, съобщи изпълнителният шеф на приходната организация Борис Михайлов.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР