Изпълнителният директор на НАП Румен Спецов се срещна днес със

...
Изпълнителният директор на НАП Румен Спецов се срещна днес със
Коментари Харесай

Румен Спецов, НАП: Заедно ще работим за повишаване на събираемостта

Изпълнителният шеф на Национална агенция за приходите Румен Спецов се срещна през днешния ден със заместниците си, основния секретар, шефовете на дирекции в Централно управление на Национална агенция за приходите и шефове от структурите на Агенцията в София, оповестиха от Национална организация за приходите. В обръщението си към тях той ясно съобщи:

„ Ще работим всички дружно, както и в предходния ми мандат като изпълнителен шеф на Национална агенция за приходите. Имаме ясни цели и задания – както разбрахте от изказванията на финансовия министър Асен Василев, приходните организации би трябвало да покачат събираемостта, с цел да се подсигурява стабилността на страната. Независимо, че сме в средата на годината, проектът за приходите, събирани от Национална агенция за приходите, ще бъде повишен с акцент по-висока събираемост на Данък добавена стойност. “

Спецов заяви също, че ще се запознае по-подробно с данните за събираемостта досега, организира самостоятелни срещи с шефовете в Централно управление, териториалните шефове и тези на дирекции ОДОП, по време на които ще обсъдят съответните дейности и проекти за нейното повишение.

Изпълнителният шеф пожела на всички чиновници най-много здраве и сполучлива работа.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР