Изпълнителният директор на НАП Галя Димитрова няма да подава оставка

...
Изпълнителният директор на НАП Галя Димитрова няма да подава оставка
Коментари Харесай

Директорът на НАП няма да подава оставка за изтичането на лични данни

Изпълнителният шеф на Национална агенция за приходите Галя Димитрова няма да подава оставка поради хакерстака офанзива, заяви самата тя пред публицисти на първата си конференция след завръщането си от отпуск, в който беше по време на рецесията с приключването на персонални данни.

 © БГНЕС
Тя посочи, че се прави вътрешен одит и в случай че има отговорни, позволили пробива, те ще бъдат осъдени. Димитрова поискала оставките на шефа на дирекцията " Информационна сигурност " Боян Ганев и на ръководителя на дирекция " Информационни системи " Атанас Янев, който към този момент се е отдръпнал от поста си.
Галя Димитрова, изпълнителен шеф на Национална агенция за приходите: Оставката е най-лесното нещо, говорила съм доста пъти с министър Владислав Горанов, в това число и по тази тематика.Коментирали сме я.Това, което той желае от мен е решения, а не оставка.Най-важното сега, това което желае той от нас е да защитим ползите на жителите. Не, не съм била на круиз, скърбя, само че повода е персонална и аз не желая да я споделя.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР