Изпълнителният директор на Милан Марко Фасоне призна, че клубът ще

...
Изпълнителният директор на Милан Марко Фасоне призна, че клубът ще
Коментари Харесай

Размине ли се с ШЛ, Милан разпродава звездите

Изпълнителният шеф на Милан Марко Фасоне призна, че клубът ще се окаже заставен да продава звездите си, в случай че не успее да се класира за Шампионската лига през идващия сезон.

Монтела получи още 2 мача живот в Милан

В момента отборът на Винченцо Монтела заема 10-о място в Серия А, като неотдавна претърпя трагична загуба с 2:3 в градското дерби против Интер. Това бе четвъртото следващо проваляне за „ росонерите”, а напрежението към този момент се усеща напълно осезаемо към „ Сан Сиро”.

Предвид амбициозните летни разходи Милан би трябвало да демонстрира доста по-добро лице, а както излиза наяве, следствията от слабото показване могат да бъдат извънредно съществено. „ Нашият проект, нашето обвързване е да се класираме”, разяснява Фасоне.

В Милан мислят за нов треньор, вариантите са две

„ Шампионската лига е фундаментална част от нашия план. Ако я изпуснем, това няма да блокира проектите. Ще отложим всичко с година и ще намерим системата да балансираме сред неуспеха да влезем в Шампионската лига с продажбата на един или двама топ играчи.”

„ Всички сме напрегнат. Ненужно е да го обсъждаме. Тук би трябвало да работим в единна посока, с цел да намерим излаз от обстановката. Засега ни липсва искрицата, само че съм уверен, че ще се справим”, добави Фасоне.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР