Изпълнителният директор на Милан Иван Газидис е категоричен, че Стефано

...
Изпълнителният директор на Милан Иван Газидис е категоричен, че Стефано
Коментари Харесай

Газидис: Пиоли е първият ми избор за наставник, нищо не сме подписвали с други треньори

Изпълнителният шеф на Милан Иван Газидис е безапелационен, че Стефано Пиоли е бил първият му избор за треньор на отбора през идващия сезон. Той също по този начин отхвърли информациите, че Ралф Рангник е имал прелиминарен контракт с “росонерите”.

“Както сме го заявявали няколко пъти в предишното, Пиоли постоянно е бил претендент за бъдещето, с цел да приложи визията ни за конкурентоспособен и съвременен Милан. Разбира се, че като изпълнителен шеф на клуба, имам задължението да преценява всички вероятни варианти за положителното на Милан, само че имам отлични взаимоотношения със Стефано. Винаги съм го възприемал за извънреден експерт, същински водач и, затова, безспорен претендент да води Милан.
Gazidis to ANSA: “There are no economic or penal commitments for Milan with Rangnic. No agreement was signed with any other candidates. Pioli is my first choice as coach. I had contacts with other possible candidates in the past.” https://t.co/7cZBV5AB38
— Milan Eye (@MilanEye) July 22, 2020 В предишното съм бил в конакт с други вероятни претенденти, само че мисля, че имаше прекалено много спекулации в медиите. Никога не сме подписвали какъвто и да било контракт или прелиминарен подобен с други треньори, с изключение на с Пиоли. Отричам, че клубът дължи компенсации. Повтарям: не е подписвано никакво съглашение с други евентуални претенденти. Пиоли е първият ми избор за ментор и съм благополучен, че си осигурихме неговите качества за плана, който ни следва. Сега би трябвало да се концентрираме върху това да приключим сезона по положителен метод, а по-късно можем да се приготвяме за идващия по най-хубавия вероятен метод в лимитираното време, с което разполагаме”, съобщи Газидис пред ANSA.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР