Изпълнителният директор на Милан Иван Газидис даде специално интервю за

...
Изпълнителният директор на Милан Иван Газидис даде специално интервю за
Коментари Харесай

Газидис: Влюбен съм в Пиоли, а Златан е изключение от всички правила

Изпълнителният шеф на Милан Иван Газидис даде особено изявление за “Скай Спорт Италия”, в което засегна забавни тематики. Той уточни точният миг, когато от управлението са взели решение, че тъкмо Стефано Пиоли би трябвало да остане отпред на отбора, бъдещето на Златан Ибрахимович и договарянията с Хакан Чалханоглу и Джанлуиджи Донарума, чийто контракти изтичат и работата по тяхното оставане в Милано.

“Стефано пристигна при нас в сложен миг, само че това, което ме впечатли, е че не се оплакваше, а се концентрира върху работата. Показа, че има качества да води толкоз огромен клуб. Влюбен съм в него. В дербито предходната година, ние загубихме, само че видяхме тим с проект, който знае какво би трябвало да направи. Това ни убеди, че той е верния човек за работата,” разяснява наставника на “росонерите” Газидис.

Бившият шеф на Арсенал удостовери позицията и на други хора от управлението, че Златан ще остане, в случай че тялото му разрешава, както стана ясно преди няколко дни.

“Абсолютно, за какво не. Той е изключение от всички правила, неповторим е. Има история с клуба, той го ентусиазира по необикновен метод.”

След това американецът се обърна към бъдещето на някои от най-важните играчи на Милан - Донарума и Чалханоглу, на които се дължи и впечатляващото показване на тима от началото на сезона и първото място, което заемат в класирането на Серия “А” след 21 изиграни мача с 49 точки, две повече от Интер, който заема второто място.

“Искаме да останат, доста са значими за нас. Те са страхотни хора и невероятни експерти. Уверени сме, че можем да реализираме съглашение и да ги задържим при нас,” безапелационен бе Газидис.
Серия А 22 кръг, събота 13 февруари  Специя 21:45предстои  Милан
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР