Изпълнителният директор на Meta Марк Зукърбърг коментира стратегията за модериране

...
Изпълнителният директор на Meta Марк Зукърбърг коментира стратегията за модериране
Коментари Харесай

Какво каза за начина, по който Илон Мъск управлява Twitter шефът на Meta Марк Зукърбърг?

Изпълнителният шеф на Meta Марк Зукърбърг разяснява тактиката за модериране на наличието на основния изпълнителен шеф на Twitter Илон Мъск. Той назова метода " доста забавен ".

Коментарите са направени по време на срещата на върха на DealBook през ноември предходната година и бяха оповестени от CNBC и представени от.

По отношение на политиките на Мъск за модериране на наличието, Зукърбърг разяснява, че " ще бъде доста забавно да се види по какъв начин те ще се отразят във връзка с методите, които той подхваща ".

" Предполагам, че не всичко ще работи, само че мисля, че някои неща може да работят ", сподели изпълнителният шеф на Meta и съосновател на Фейсбук.

По време на срещата на върха на DealBook Зукърбърг отделил време, с цел да обмисли другите подходи, възприети в модерирането на наличието сред личната му компания Meta и конкурентни обществени медийни платформи, като Twitter.
 Европейски Съюз желае да санкции Meta с над $400 милиона
Европейски Съюз желае да санкции Meta с над $400 милиона

Заради нарушавания на Закона за персоналните данни

" Склонен съм да мисля, че не желая един човек или една компания да взема тези решения, заради което създадохме този контролен
Всичко за Вашата сватба
съвет за нашите решения за наличието ", сподели той.

Големи промени в Twitter

Откакто закупи Twitter за 44 милиарда $ през октомври 2022 година, Мъск доста раздруса бизнес практиките на платформата за обществени медии.

Процесът на промяна на Мъск в Twitter включва трагичните промени в работната мощ и практиките на работното място на компанията. Малко откакто пое платформата за обществени медии, огромният софтуерен изпълнителен шеф очерта проекти да редуцира 75 % от работната мощ на Twitter тъкмо преди да уволни основния изпълнителен шеф Параг Агравал през същия месец.
 Мъск не престава да редуцира в Twitter
Мъск не престава да редуцира в Twitter

Преди месец и половина той съобщи, че няма да освобождава повече чиновници

Мъск също по този начин настоя чиновниците на Twitter да работят по-усърдно и по-дълго или да изоставен компанията. Дистанционната работа, която става все по-често срещана след пандемията, беше неразрешена.

В навечерието на придобиването на Twitter Мъск се разгласи за бранител на свободата на словото и се опита да вкара по-спокоен метод към модерирането на наличието, откогато пое ръководството.
 Хакерска офанзива: откраднати са над 200 милиона персонални данни от Twitter
Хакерска офанзива: откраднати са над 200 милиона персонални данни от Twitter

Това твърди
Всичко за Вашата сватба
експерт по сигурността

През ноември предходната година новият основен изпълнителен шеф на Twitter разгласи, че ще има " прошка " за неразрешени сметки в Twitter. През същия месец Мъск анулира възбраната на някогашния американски президент Доналд Тръмп за достъп до платформата след онлайн анкета.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg