Изпълнителният директор на Манчестър Юнайтед Ед Уудуърд с нетърпение очаква

...
Изпълнителният директор на Манчестър Юнайтед Ед Уудуърд с нетърпение очаква
Коментари Харесай

Уудуърд и Леви влизат в схватка в тежка категория за Кейн

Изпълнителният шеф на Манчестър Юнайтед Ед Уудуърд с неспокойствие чака да тества уменията си по време на възможни договаряния с Даниел Леви за подписа на стрелеца на Тотнъм Хари Кейн.

Голаджията е отвън строя все още, само че спекулациите в Англия го свързват с вероятно овакантяване на "Тотнъм Хотспър Стейдиъм " през лятото. Манчестър Юнайтед, от своя страна, също не е несъмнено дали ще е част от най-престижния европейски клубен шампионат следващата година.

Въпреки това наподобява като напълно действителна вероятност "червените дяволи " да прибягнат към услугите на британския стрелец. Това обаче ще би трябвало да мине през сложните договаряния с шефа на Тотнъм Даниел Леви.

Шефът на "шпорите " има известност като човек, с който в никакъв случай не е елементарно да се водят договаряния. Преди години точно заради тази причина Сър Алекс Фъргюсън се отхвърли да преследва тогавашния полузащитник на Тотнъм Лука Модрич.

Уудуърд обаче явно има самочувствието, че може да се оправи сносно на масата на договарянията, макар цялостната си не изключително блестяща успеваемост при прехвърлянията.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР