Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев сподели каква е атмосферата

...
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев сподели каква е атмосферата
Коментари Харесай

Петричев: Намалихме бюджета, което би следвало да се отрази

Изпълнителният шеф на Лудогорец Ангел Петричев показа каква е атмосферата в тима преди мача от втория прелиминарен кръг на Шампионската лига с Мидтиланд. Както е известно, двата гранда ще премерят сили в сряда вечер от 20:30 часа българско време в Разград.

" Трудно ми е да кажа дали сме подготвени да се противопоставим на първенеца на Дания. Надявам се, че на нашия стадион ще покажем най-хубавото от себе си. Всяка загуба е мотив за безпокойствие. Потегляли сме няколко пъти с проваляне. Но почитателите ни би трябвало да са търпеливи ", съобщи той.

" Провеждаме огромна промяна в клуба. Отборът би трябвало да бъде освежен. Някои от момчетата ги няма към този момент в отбора, други са на възраст, която не им разрешава да дадат максимума от себе си. Подмяната на поколенията крие своите опасности. Но няма да променяме задачите си. А по този начин задачата става много сложна ", продължи Петричев.

" Екипът ни има всички познания и умения. Опитваме се да качим едно ходило нагоре. Ще забележим. Балансът сред вложения и качество е най-голямото предизвикателство. Намалихме бюджета, което би следвало да се отрази ", разкри пред националната телевизия шефът на българския първенец. efbet Лига 3 кръг, събота 22 август  Черно море 1:4краен резулат  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР