Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев присъства на жребия за

...
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев присъства на жребия за
Коментари Харесай

Ангел Петричев: Още не приемаме честитки за Пластун, българин влиза в щаба на Аутуори

Изпълнителният шеф на Лудогорец Ангел Петричев участва на жребия за новото състезание в Първа лига. Шефът на " орлите " разгласи, че до часове в щаба на Пауло Аутуори ще влезе български експерт.

" Жребий като чоп. Първенството е задоволително дълго, би трябвало да се играе с всички съперници. Не сме имали особени желания. Може би е добре, че първият ни мач е домакинство. Предвид европейските ни задължения по същото време, това значи едно пътешестване по-малко и може да се окаже потребно за тима.

Не аз би трябвало да приказвам над какво би трябвало да се надгради. Имаме състезателен шеф в лицето на Методи Томанов, неговото мнение е по-меродавно.

Не единствено в спортно-технически проект, условието на нашите притежатели е постоянно да се надгражда. Не можем да си позволим застой, той води до разпределяне. Ако желаеме да играем футбол като в огромните шампионати, би трябвало да се развиваме.

Изключително другарски усеща има сред мен и Димитър Димитров. Вчера даже се видяхме и имаше вид да обядваме, само че пропадна. Вероятно у него има детайл на оскърбление, разбираемо е. Ние свикнахме с него и екипа му, с маниера им на работа. Лудогорец обаче би трябвало да върви и да се развива.

 Лудогорец продаде Игор Пластун на белгийския Гент
Лудогорец продаде главен състезател за над 3 милиона евро!

" Орлите " се разделиха със бранител

Ще има нов човек в екипа на Пауло Аутуори. Въпрос на часове е това. Наясно сме, че би трябвало да има и един българин в щаба.

Още не одобрявам честитки за продажбата на Пластун, до момента в който не премине цялата процедура. Реализирането на трансфер си има избрани стъпки. Когато има нещо изрично публично, ще го научите от Лудогорец.

Шумът към Клаудиу Кешеру постоянно е бил мощен. Аз съм сигурен, че каквато и крачка да предприемем, ще е за положителното на двете страни. Той е задоволително завързан към клуба. Той има личен дом в Разград, това ви подсказва какъв брой е завързан към Лудогорец.

Желаем на Яцек Горалски мощно показване на Мондиала. Нека да е здрав на първо място ", съобщи Петричев.

 Кирил Домусчиев: Пауло Аутуори не е треньор на Лудогорец
Кирил Домусчиев: Пауло Аутуори не е треньор на Лудогорец

" Ще кажем за какво сме се разделили с Димитър Димитров "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР