Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев не смята, че е

...
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев не смята, че е
Коментари Харесай

Петричев: Не е правилно да си поставяме ШЛ като задължителна цел

Изпълнителният шеф на Лудогорец Ангел Петричев не счита, че е вярно разградчани да си слагат като наложителна цел влизане в групите на Шампионската лига. Той счита, че Лига Европа е по-подходящият шампионат за това.

“След като сме се заели с тази работа, би трябвало да я довършим до край. Имаме увереността. Разполагам с информация, че има сериозен фенски интерес към реванша. Надявам се Разград още веднъж да бъде място, където ще се изиграят три мача от груповата фаза на Лига Европа. В Лудогорец постоянно има напрежение, само че то е здравословно. Ние сме привикнали да работим, когато има напрежение. По-скоро се тормозим, когато няма такова и нещата са спокойни.
 Лудогорец се завърнаха от Грузия @@@
Никога не сме имали подозрения в избора на треньор и в нашите футболисти. Не е вярно да слагаме Шампионската лига като наложителна цел и отпадането от нея да не докара земетресения. Лига Европа е по-подходящ шампионат за слагане на цел, която безусловно да гониш. За нас е извънредно значимо да участваме в групова фаза, без значение в коя от двете. Ще създадем курбан за повече голове”, съобщи Петричев на Летище “София”. Снимки: Марин Маринов/Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР