Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев нажежи обстановката преди мача

...
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев нажежи обстановката преди мача
Коментари Харесай

Ангел Петричев: Феновете на Левски да не са кьорави


Изпълнителният шеф на Лудогорец Ангел Петричев нажежи ситуацията преди мача сред ЦСКА и Левски в неделя с пост “Фейсбук ”. Шефът на отбора от Разград предвижда, че почитателите на Левски ще са доста повече на мача в неделя, тъй като им към момента свеж споменът за четирите трофеи на Литекс. Тимът от Ловеч, който още си е в Ловеч, е бил първенец  през 1997/98, 1998/99, 2009/10 и 2010/11 година. 

Ето какво е разгласил Петричев във Facebook без редакторска интервенция:

“Здравейте другари и почитатели на Лудогорец! Много от вас ме питат за какво не отговаряме на безкрайните неистини и операции, които бълва Стойчо Стоилов (б.р. основният управител на ЦСКА). Ами доста просто, в случай че хвърляш камък по всяко куче, което те лае, в никакъв случай няма да стигнеш крайната си цел.

Този господин към този момент толкоз прекали, че съм уверен, че е омръзнал и на себе си. Очевидно е доста мощно желанието на шефовете на преименувания тим да ги одобряват за цесекари, само че това няма по какъв начин да стане с езика на омразата.

Каквито желаят клончета да сложат на емблемата, колкото и годишнини да се пробват да празнуват, те ще си останат тима от Ловеч, който се реалокира в София с маркетингова цел (това не е моя излишльотина, а го написаха сами до УЕФА).

Винаги съм твърдял, че те ще станат ЦСКА едвам, когато Левски и останалите тимове ги признаят. От епохи се знае, че един цар става същински цар, когато го признаят прилежащите династии. Дотогава е елементарен шарлатанин.

И в случай че в неделя има доста левскари на мача, то е не тъй като го признават за постоянно дерби, а тъй като им е свеж споменът от спечелването на четирите трофеи на Литекс. Не са кьорави по какъв начин тече битката и за петата. Каквито и алибита да се пласират по медиите.

С операции и насаждането на ненавист не се върви напред ”, написа Петричев.

Думите му са в отговор на изявление на Стоилов пред Лайвспорт, където той показва опасенията си, че БФС се пробва да помогне на Лудогорец да стане първенец, а Левски да вдигне купата. Това се правело чрез съдийски репресии над голмайстора Фернандо Каранга и нагласяне на програмата в ущърб на ЦСКА.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР