Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев коментира предстоящия двубой на

...
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев коментира предстоящия двубой на
Коментари Харесай

Ангел Петричев: Има опити да се нагнетява напрежение във футбола ни

Изпълнителният шеф на Лудогорец Ангел Петричев разяснява идния дуел на отбора от Шампионската лига с Ференцварош. Ето какво сподели той:

" Виждате, че унгарският футбол много е напреднал, вложиха огромни пари в инфраструктура и окомплектоване на тимовете си. Унгарският футбол е на напълно друго равнище и за мен възможностите са 50:50.

Искам да видя този Лудогорец, който през годините завоюва сърцата на доста хора с атакуващ футбол, с красива игра, с комбинативен жанр. Този Лудогорец бих желал да виждам освен в Будапеща, само че и в идната акция. Но в последна сметка треньорът е този, който взема решение по какъв начин да подходи към мача.

Правим всичко допустимо Лудогорец да бъде по-силен спрямо предходния сезон. Ние си знаем нашите недостатъци, знаем къде сме сбъркали. Мисля, че към 200 души на този стадий ще ни поддържат, а може да бъдат и повече, защото имаме последователи от Австрия, Германия, даже и Белгия, които обявиха интерес да пътуват.

Няма по какъв начин да разясня вчерашната среща при премиера, тъй като това са притежателите на клубовете, а на мен не ми отива на позицията да ги разясня. Като цяло знаете, че има опити да се нагнетява напрежение, само че не мисля, че кой знае какво въздействие ще окаже върху старта на шампионата ", сподели Петричев. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР