Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев е с отлични първи

...
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев е с отлични първи
Коментари Харесай

Ангел Петричев: Впечатлен съм от работата на Павел Върба

Изпълнителният шеф на Лудогорец Ангел Петричев е с отлични първи усещане от новия треньор на тима Павел Върба. Според него обаче е прекомерно рано да се дават оценки.

“Не съм разговарял с футболистите, само че персонално аз съм впечатлен от Павел Върба - и като отношение към работата, и като контакт и като връзка - безусловно всичко. Но прекомерно рано е. Нека не започваме типично по български с оценките. Човекът има задоволително време пред себе си, с цел да разгърне своя капацитет, тъй че се надявам неговата работа да даде резултати в шампионата”, съобщи Петричев на летище “София” при заминаването на отбора за лагера в Турция.

“Павел Върба е човек с доста сериозен опит и още в първия диалог това нещо се схваща. Така че аз персонално имам доста съществени очаквания той да успее. Аз имам вяра в това. Стискаме му палци. Надявам се това, което сме му задали като цели, да го постигне”, добави изпълнителният шеф на Лудогорец.

По отношение на бъдещите прехвърляния Петричев разяснява: “Доста футболисти ще бъдат спрягани за Лудогорец, само че не вярвайте на всичко. Когато има нещо публично, ще го обявим. Продажбата на състезател може да стане стремително, а във връзка с входящите прехвърляния - работим по това, което имаме поради. "
ГАЛЕРИЯ С ОЩЕ СНИМКИ ОТ ЗАМИНАВАНЕТО НА ЛУДОГОРЕЦ ВИЖТЕ ТУК!!!  Лудогорец отпътува на лагер в Турция @@@
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР