Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев даде интервю пред колегите

...
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев даде интервю пред колегите
Коментари Харесай

Ангел Петричев: Клубове от Висшата лига наблюдават футболисти на Лудогорец

Изпълнителният шеф на Лудогорец Ангел Петричев даде изявление пред сътрудниците от Дарик и dsport. В него той съобщи, че  представители на тимове от Висшата лига на Англия следят играчи на " орлите " от Разград.

Ето какво още показа той:

- Колко футболисти имат заричане, че ще бъдат трансферирани през лятото?

Такива неща не мога да кажа, тъй като това е един непрекъснат развой, който се трансформира непрекъснато. Мога да кажа сигурно, че много от нашите играчи се следени от ужасно огромни клубове, в това число и от Висшата лига. Сами разбирате, че тимове от Англия да следят играчи непосредствено в българското пъвенство приказва добре освен за Лудогорец, а за всички.

Лудогорец продава скъпо, само че Лудогорец умее добре да си прави сметката. Ние знаем, че, с цел да вървиш напред би трябвало да инвестираш вярно. Ние влагаме и в инфраструктура. Ние влагаме и в академията. Не инцидентно обявихме предходната седмица за новата ни многофункционална спортна зала, която пуснахме в употреба. Знаете, че тя е с част от парите от прехвърлянето на Доминик Янков. Тя подвига на по-високо равнище нашата академия.

- Как се задържат футболисти, които желаят да създадат по-голяма крачка, обаче са нужни на Лудогорец, с цел да може Лудогорец да направи крачката напред?

- Не е елементарно. Това е едно от най-големите провокации в нашата работа. Нашият спортно-технически отдел, отпред с Георги Караманджуков, демонстрираха, че имат добър усет и намират нешлифовани диаманти, които са забавни на пазара. Видяхте Игор Тиаго каква кариера направи. Беше доста подценяван, само че нашите сътрудници го откриха, доведоха го тук и го развихме. Не е единствено той. Имаме няколко момчета в тима, които са непрекъснат обект на интерес на огромни тимове. Много е мъчно. Устояваме на този натикс. Едно от значимите неща е, че поставяме огромни старания футболистите, когато дойдат в клуба, да го одобряват като свое семейство и да се отдадат на него. Когато един футболист обича клуба задачата става по-лесна.
 Петричев: Ако пристигна оферта от ЦСКА, ще я разгледаме
Петричев: Ако пристигна оферта от ЦСКА, ще я разгледаме

Ето какво добави
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР