Изпълнителният директор на Локомотив (София) Бойчо Величков сподели, че клубът

...
Изпълнителният директор на Локомотив (София) Бойчо Величков сподели, че клубът
Коментари Харесай

Локо се надява на помощ от държавата за стадиона

Изпълнителният шеф на Локомотив (София) Бойчо Величков показа, че клубът чака да получи помощ от страната, с която да приключи стадионa в квартал " Надежда ". От новия сезон столичани ще бъдат част от efbet Лига и се стремят да имат допустимо най-хубави условия за футбол.

" Втори месец текат ремонтни действия на стадион " Локомотив ". Големият проблем е осветлението. Имаме уверението от страната, че ще бъдем подкрепени ", разяснява той пред " Мач Телеграф ".

" Иван Василев съвсем самичък устоя клуба и си дава и парите, нервите и здравето за Локомотив. Не сме получили никаква помощ от на никое място. Също по този начин Веско Стоянов, различен огромен локомотивец, взе участие в издръжката. Те двамата са хората, които избавиха тима и го върнаха в елита. Правим всичко допустимо стадионът да придобие тип за Първа лига. Ще се оправим ", добави легендата.
 Локо (Сф) готви огромна изненада за почитателите
Локо (Сф) готви огромна изненада за почитателите

Вижте каква е тя

" Трябва ни укрепване на някои от звената в тима. Нужно е да се усили конкуренцията. Дано вземем няколко футболисти, само че ще разчитаме най-вече на тези, които завоюваха промоция ", сподели още някогашният нападател.

" Правилният път е в Първа лига да влязат тимове от Втора лига, а не такива, които са изпаднали на хартия. Убедих се, че Локо София е обичан клуб, харесван по градовете. Навсякъде усещаме поддръжка. Хората желаеха да се върнем в елита. Тимът е обичан и от цесекари, и от левскари. Ерудиран човек е треньорът Иван Колев. Той се нагърби с тежката задача да ни върне в елита. Програмата бе сложна, само че се справихме. Ние сме най-титулуваният тим във Втора лига и всички желаеха да се потвърдят против нас ", приключи изявлението си Величков.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР