Изпълнителният директор на Локомотив Пловдив - Павел Колев, беше гост

...
Изпълнителният директор на Локомотив Пловдив - Павел Колев, беше гост
Коментари Харесай

Павел Колев: Тръгнах си от Левски по много причини, периодът в клуба си го броя за 10 години

Изпълнителният шеф на Локомотив Пловдив - Павел Колев, беше посетител в предаването " Домът на футбола ", където към този момент и интервала си в Левски. Той съобщи, че аргументите да си тръгне от клуба са доста. 

" Аз подадох заявление за овакантяване при започване на януари, трябваше да изчакам до юли и отново си потеглих без заместител – аргументите са доста. Всички знаят какво се случи на клуба и през какво мина. Мисля, че тези година и няколко месеца, през които работех, не че преди този момент е било доста елементарно. Те доста хора си мислят, че с богат притежател нещата са лесни. Пак имахме доста проблеми, примерно пребиха един мой сътрудник на паркинга на „ Георги Аспарухов “ и досега никой не го е коментирал, другояче се замеряме с заявления. В един миг дори останах самичък, нямах нито Управителен, нито Надзорен съвет ", съобщи Колев. 

" Аз го броя този интервал за 10 години. В един миг усетих, че в случай че желая да се запазя като човек е по-добре да отстъпя на някой, който е зареден с повече сила. Какви ли не неща съм слушал, истината е, че тогава оцелявахме на косъм. Беше тежко. Една от аргументите да си потегли е, че позицията изпълнителен шеф не е това, за което си говорихме първоначално. Понеже имахме разминавания по този въпрос, не е имало драма, просто трябваше да си потегли. Едни мислят, че съм негодник, други, че съм измамник. Тези които работят с мен знаят какъв съм. Не скърбя, дори помислих, че това може да помогне на клуба, имаше разделения при почитателите. Има много нечистоплътни неща там зад кулисите. Не съм съжалявал, аз към този момент започнах работа в УЕФА и трябваше да си потегли. Щеше да се получи спор на ползи. Имах и ангажимент по една стратегия на УЕФА за стратегическо развиване на съответни обстановки. Трябваше ми повече време и мъчно се съчетава с ежедневна работа, изключително в клуб като Левски. Нещата се случиха относително обикновено ", продължи той. 

„ Следя в профил, осведомявам се главно от медиите, не желая да се наемам с коментар. Все отново съм работил там. По-добре е хората, които знаят нещата от вътрешната страна и управление, Не е моя работа да разясня Левски. За мен не е болна тематика никога, мисля, че е  болна тематика за милиони хора – последователи на Левски. Направихме една акция за абонаментни карти и най-много членски карти през 2020-а година в разгара на коронавирус пандемията и направихме за няколко месеца 20 хиляди членове на Левски, това в случай, че имаше ограничавания. Даже едно турне отпадна, вечерта преди да тръгнем със Сираков напът. Този резултат най-малко съгласно мен демонстрира, че левскарите са дейни, когато знаеш по какъв начин да стигнеш до тях. Целта беше не толкоз Левски да събере средства, колкото свои последователи, с които да комуникира по разнообразни канали. Това е едно благосъстояние, може да се стигне доста надалеч. Това мисля, че не беше продължено след мен. Това е бъдещето, клубовете с огромна фенска маса би трябвало да знаят техните почитатели къде са, кои са, в кой квартал работят и така нататък, с цел да могат да създадат профил и да стигат до тях с вярната информация. Едно е да споделяш с 65 почитател на Левски, който помни Гунди, а друго е с малко дете, което знае Левски от плейстейшъна. Такова нещо не е правено в България, над 20 хиляди членски карти. Това е минало към този момент, остава за поколенията да го проучват ", приключи Колев. 

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР