Изпълнителният директор на Левски Павел Колев заяви, че реферът Станислав

...
Изпълнителният директор на Левски Павел Колев заяви, че реферът Станислав
Коментари Харесай

Павел Колев: Безобразни грешки на съдията в двете посоки, искахме минута мълчание, но...

Изпълнителният шеф на Левски Павел Колев съобщи, че реферът Станислав Тодоров и помощниците му са създали безобразни неточности в двете направления на мача с ЦСКА-София (0:0). Той разкри, че е било отказано да има минута безмълвие преди мача в памет на легендата Александър Костов, който умря на 81 години при започване на седмицата.

" Няма да влизаме в полемика. Искахме да има минутамълчание, само че не се получи.Това евентуално е част от българската футболна просвета. Не желая да влизам в елементи. По-добре да не задълбава тази тематика. Мисля, че почитателите в Сектор " Б " го уважиха задоволително, ние също през седмицата. Това е най-малкият проблем. ", показа Колев, който продължи своя коментар.

" Нас не ни интересува за кой е добре това тъждество, само че не е добре нито за нас, нито за ЦСКА. Тежък и равносилен мач с доста напрежение. Хубава атмосфера по трибуните, аз чаках да видя повече хора, само че за жалост нямаше, толкоз колкото на всички ни се желае на всичките. Справедливо тъждество, макар от позиция на съдийските отсъждания бяха осъществени безобразия и в двете направления. Това обаче го оставам на други хора да го разясняват. От това, което видях от ЦСКА имат учредения да са гневни, ние също. Така видях аз нещата, само че е хубаво да виждам записа. Но имаше и от основния арбитър и от неговите помощници безобразни неточности. Не желая да разясня елементи или обстановки. Това не е моя работа. Вие ще извършите разбори. Повтарям и двете страни имат основателни аргументи да недоволстват за не отсъдени неща в тяхна изгода.

Едва ли почитателите на Левски са чака ли загубим. Ние през днешния ден можехме и да спечелим, имахме своите обстановки. Едната на Костов, когато удари гредата, а другата на Мариани, който при по-хубав удар можеше да донесе успеха в края. Същото се отнася и за ЦСКА.

Има няколко хубави неща. Станислав Иванов игра трети следващ мач титуляр. Мисля, че с всеки мач подвига равнището. Илия Юруков, който е изобретение, макар че съм го гледал много и знаех, че е подготвен да играе титуляр в първия тим. Той го оказва тия мачове, които изигра дотук. Липсват ни футболисти това е правилно, контузени са Седрик Унтонджи и Еркебулан Сейдахмет. Това обаче дава опция на млади играчи да се извяват. За страдание Диян Иванов се контузи и не съумя да играе. Това принуди треньора да прави отново неспецифични промени в постройката на отбраната. Все отново би трябвало да повторя, че сме доста надалеч от това, което би трябвало Левски да наподобява. Мартин Петков също се включи да доста добре и преди и в този момент. Това момче мисля си, че скоро ще стартира да получава повече минути ", добави шефът. Първа лига 4 кръг, събота 20 април  ЦСКА-София 0:0краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР