Изпълнителният директор на Левски Павел Колев застана пред медиите след

...
Изпълнителният директор на Левски Павел Колев застана пред медиите след
Коментари Харесай

Павел Колев: Не бих казал, че отмененият мач е глътка въздух за нас

Изпълнителният шеф на Левски Павел Колев застана пред медиите след провелото се през днешния ден Учредително заседание на " сините ".

" Все още чакаме зелена светлина за сключване на контракта. Очакваме да има второстепенен възторг за закупуване на членски карти и работим по въпроса. Искаме да станат налични и до хората по места, а освен да се закупуват на място. Предполагам, че подтекста на ситуацията изяснява значително за какво е толкоз мъчно сключване на контракти.

Планът е за осъществяване на два лагера един тук и един в чужбина, само че това е обвързвано с пандемията и с парите. Нямам информация кой е здрав и кой не, само че множеството са заболели. Тити Папазов не е получил акциите, само че това ще стане скоро. Кампанията на Андрей няма нищо общо със заплатите на ДЮШ. Информацията за заплатите е много подвеждаща. Заплати са получавали колкото треньорите, толкоз и играчите в ДЮШ.

Последно играчите получиха преди 2 седмици заплати. Няма развитите, ние не разполагаме със средства да си разчистим сметките с треньорите.

Не бих споделил, че анулираният мач е глътка въздух за Левски това е решение на БФС, в случай че имаше мач, щяхме да го играем. Ние през днешния ден изпратихме и информирахме настоящото състояние с позитивните проби за ковид.

Не съм осведомен дали се готви чистка в тима, не знам от къде изтича информация че изтичат контракти зимата. Доколкото знам със Станислав Иванов е воден диалог за подновяването на догова му ", съобщи Колев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР