Изпълнителният директор на Левски Павел Колев призна пред Меридиан Мач,

...
Изпълнителният директор на Левски Павел Колев призна пред Меридиан Мач,
Коментари Харесай

Павел Колев: Възможно е да има смяна на собствеността на Левски

Изпълнителният шеф на Левски Павел Колев призна пред " Меридиан Мач ", че е допустимо да се стигне до смяна на собствеността на клуба.
 Левски смъква тройно бюджета през новия сезон
В момента обстановката на " Герена " е доста комплицирана и съществуването на клуба е в риск. Към момента мажоритарен притежател е Георги Попов, който разполага с 86,6 % от акциите. 10 % са при " Тръст Синя България ", а останалите при дребни акционери. В момента Попов е разгласен за търсене, откакто беше упрекнат за присъединяване в ОГП, ръководена от Васил Божков.
 Жейнов захапа Павел Колев: Да си от мъжки пол е въпрос на биология, а да се държиш като мъж - на темперамент!
Самият Колев ползва сполучливо нетрадиционни практики за набиране на средства и погасяване на отговорностите на клуба, само че поради прекъсването на сезона и поддръжката от почитателите спадна.

Той разяснява и информацията за трикратно понижаване на бюджета за идващия сезон.

" Аз самият не знам какъв ще бъде бюджета през новия сезон. Възможно е да има развиване към промяната на собствеността при започване на другата седмица. Работя по въпроса ", споделя Колев пред изданието. Той се надява с края на изключителното състояние на 13 май да има повече изясненост към бъдещето на клуба.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР