Изпълнителният директор на Левски Павел Колев отрече клубът да има

...
Изпълнителният директор на Левски Павел Колев отрече клубът да има
Коментари Харесай

Павел Колев: Левски няма запорирани сметки, нямам контакт със собствениците

Изпълнителният шеф на Левски Павел Колев отхвърли клубът да има запорирани сметки.

Колев приказва пред камерата на bTV. Ето какво сподели той:

" Не. Левски няма запорирани сметки. Изплатили сме два значими дълга. Единият от тях е към Национална агенция за приходите.

Естествено, има настоящи разноски. Някои от тях са за разплащания, за наем на стадион " Васил Левски " и други.

Когато има нещо публично, ще приказваме. На този стадий не мога да кажа нищо. Нямам контакт със притежателите и не съм осведомен с процесите, които вълнуват аудиторията. Но скоро ще има изясненост и по този въпрос, имам вяра.

При нас нещата не престават по проект. Тренират футболистите, организират се занимания и по този начин.

Ситуацията наподобява постоянна. Задължения не ни изтезават. Но да, има известна липса на изясненост, което по-скоро е обяснимо ", сподели Колев.

" Няколко пъти споделих, че бюджетът на Левски сега е сред 1,5 млн. и 2 млн. на месец. 1,5 млн. е санитарният най-малко. Понеже чувам доста мнения дали това е доста или малко... Бюджетът зависи от визията, от това, която търсиш, от задачите, от тактиката. Ако имаш опция да си позволиш тези цели, би трябвало да си подготвен и на по-висок бюджет. Когато нямаш бюджет, променяш задачите. От тази позиция, ние сме гъвкави.

Предполагам и хората, които ще ръководят Левски. Когато финансовите благоприятни условия са други, задачите са разнообразни. Няма да се влага толкоз в базата, няма да се заплащат толкоз високи заплати в администрация, детско-юношеска школа и първи тим. Всички тези неща, които можехме да си позволим като поправки, ще отпаднат. Не е необходимо да платим 2 млн. Просто в един миг би трябвало да платим заплати на играчите, което е най-голямото перо. Надявам се дотогава всичко да е ясно ", добави Колев. /БТВ
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР