Изпълнителният директор на Левски - Павел Колев, обяви, че “сините”

...
Изпълнителният директор на Левски - Павел Колев, обяви, че “сините”
Коментари Харесай

Левски обяви раздяла с 11 играчи, води преговори с Михайлов

Изпълнителният шеф на Левски - Павел Колев, разгласи, че “сините” са се разделили с 11 играчи. Босът на “сините” сподели още, че клубът води договаряния с Николай Михайлов за нов контракт.

“Понеже се усещам част от журналистическата колегия, ще ви дам няколко неща. Както към този момент знаете Цветкович, Яблонски, Кабрал не са част тима. Тяхните контракти завършиха. Вашчук също си потегля, а на Утонджи няма да му бъде препоръчан нов контракт. Преди няколко дни по взаимно единодушие разтрогнаха - Белмонт, Буш и Нганиони. Тепърва предстоят диалози със Сайдахмет. Последното мнение ще е на треньора. Освен това имаме спогодба с Нашименто и Ривалдиньо да не се причисляват към подготовката на Левски. На Виана пък няма да му бъде удължен договора”, съобщи Колев.

“Водихме диалози с Николай Михайлов. Още първият беше съответен. Днес или на следващия ден ще почистим някои неща, в случай че всичко е наред и изискванията го удовлетворяват, той ще остане още две години в Левски. Усилено търсим вратар с съответната концепция Михайлов да има сериозна конкуренция”, добави някогашният изпълнителен шеф на БФС.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР