Изпълнителният директор на Левски Павел Колев не пожела да даде

...
Изпълнителният директор на Левски Павел Колев не пожела да даде
Коментари Харесай

Колев за въпросите на тартора на Сектор Б: В момента това не ми е приоритет, имам по-важни задачи

Изпълнителният шеф на Левски Павел Колев не пожела да даде съответен отговор на заложените от тартора на Сектор " Б " Любомир Костадинов въпроси. Колев показа, че има по-важни задания в този миг и загатна, че по този метод се пробва да се всява излишно напрежение в клуба.

Ето какво сподели той:

" Защо сте решили, че през днешния ден ще има конференция на тази тематика? Пресконференция няма да има. Такава не е обявявана. Ще има, само че за членските карти. Има си пресаташе за тези въпроси.

" Да, осведомен съм с въпросите към мен от страна на Любомир Костадинов. Точно сега не са ми приоритет. Имам доста по-важни задания за извършване. Когато му пристигна времето, бъдете сигурни, че ще отговоря. На всеки един от въпросите ще отговоря, разбрах че има и нови ".

" Всичко е ясно. Защо съгласно Вас се случва това нещо, тъкмо в този момент? Вие също може да си отговорите на някои въпроси. Всичко това оказва помощ ли на Левски? Дали сега не би трябвало да сме най-обединени? Отговорете си и на този въпрос ". Към момента формален коментар нямам. Скоро ще имам ", сподели Колев пред Топспорт.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР