Изпълнителният директор на Левски Павел Колев не е доволен от

...
Изпълнителният директор на Левски Павел Колев не е доволен от
Коментари Харесай

Павел Колев: Съдийските безобразия бяха в двете посоки

Изпълнителният шеф на " Левски " Павел Колев не е удовлетворен от нулевото реми против ЦСКА в в 4-ия кръг на плейофите в Първа лига, само че все пак дефинира резултат за обоснован.

Колев имаше забележки към работата на основния арбитър Станислав Тодоров и неговите помощници.
ЦСКА и " Левски " си размениха по греда, само че не и голове 0:0 в дербито на кръга пред малко аудитория на националния стадион "Васил Левски "
" Аз не се интересувам за кого е добър този резултат. Нито за нас, нито за ЦСКА е добър. Получи се тежък мач, с хубава атмосфера и доста хора на трибуните. Нямаше толкоз положения, колкото на всички ни се искаше. В последна сметка подобаващ резултат, въпреки и откъм съдийски отсъждания бяха осъществени безобразия в двете направления. От това, което видях аз, имат учредения да са гневни, ние – също. Така видях аз нещата. Имаше безобразни неточности и от основния арбитър, и от помощниците ", сподели Колев след края на мача.

" Има много обстановки, не желая да ги разясня настрана. Имаше обстановки, наблягам го, в двете направления. ЦСКА имаха учредения да претендират за неотсъдени неща в тяхна посока, ние – също. Ние имахме обстановки, с които да спечелим мача, само че същото важи и за ЦСКА. ", продължи той.
Стойчо Стоилов: Не ни разрешиха да спечелим (ВИДЕО) Съдията си изкара мача за хикс, безапелационен е основният скаут на ЦСКА
Колев видя хубави неща в играта на " сините ": " Положителни неща има някои, тъй като един Станислав Иванов изигра трети следващ мач като титуляр и дръзвам да настоявам, че подвига равнището. Илия Юруков за мен е изобретение, въпреки че съм го гледал много време и бях сигурен, че е подготвен за титуляр в " Левски ". Той го потвърди, на него ще се разчита и в бъдеще. Липсват и футболисти – контузените Еркебулан Сейдахмет и Седрик Унтонджи, само че от друга позиция този факт отваря благоприятни условия пред младите да се изявят. За страдание Деян Иванов получи травма преди мача през днешния ден и принуди треньора да прави нетипични промени в отбраната. Пак мога да кажа, че сме доста надалеч от това по какъв начин би трябвало да наподобява " Левски ". Мартин Петков се включи добре и предния път, и в този момент. Това момче е доста покрай това да печели игрови минути и да се бори за фланелката на " Левски ".

Той разяснява и проблема с неналичието на минута безмълвие в памет на легендата на " сините " Александър Костов, който умря на 81-годишна възраст.

" Минута безмълвие за Сашо Костов? Няма да влизам в полемика. Искахме да има минута безмълвие, не се получи. Това е част от българската футболна просвета евентуално. Не желая да влизам в елементи. Мисля, че почитателите в бранш " Б " го уважиха задоволително, както и ние през седмицата. Това е най-малкият проблем ", приключи Колев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР