Изпълнителният директор на Левски Павел Колев говори пред медиите след

...
Изпълнителният директор на Левски Павел Колев говори пред медиите след
Коментари Харесай

Павел Колев разкри защо напуска Левски: Който дойде на мое място да свиква да му се катерят на главата

Изпълнителният шеф на Левски Павел Колев приказва пред медиите след Управителния съвет на 26-кратните първенци на България. Бившият началник в БФС разгласи, че е входирал молбата си за овакантяване на клуба и изясни за какво е решил да си тръгне от " Герена ".

" Днес съм входирал в деловодството молбата си за овакантяване като ръководител на Управителния съвет и като изпълнителен шеф. Като алегоричен акт Надзорния и Управителния съвет на взаимно заседание подкрепиха моето предпочитание. Оттук нататък трябва да се номинира нов изпълнителен шеф и да се изчака неговото регистриране в комерсиалния указател. Дотогава аз оставам на длъжността. Когато сътрудниците се спрат на съответна кандидатура тя ще бъде оповестена пред обществеността. Това решение съм го взел още лятото и съм го споделил. Имахме тогава диалог с надзорния съвет и аз изразих предпочитание да бъда освободен с задоволително на брой причини. Най-нормалното нещо при промяна на собствеността е да бъде определен нов изпълнителен шеф, който да се употребява с доверие. В диалог, в който участваха и тримата членове на надзорния съвет, те ме помолиха да остана до 31 декември. Аз одобрих този честен ангажимент ", стартира Павел Колев.

" Не би трябвало аз да показвам мой правоприемник. Човекът, който заема тази виновна позиция, би трябвало да привиква с хора с дребен профил да му се катерят по главата и да си издигат профила. Аз в конкретика не бих желал да влизам. Това е нещо нормално за такава позиция, в случай че има някакво отчаяние от тези две години, то е че през първата година, когато имахме бюджет можеше да свършим повече неща. Не е елементарно. Има доста провокации. Обстановката е комплицирана в клуба. Да му се гласоподава доверие и да работи. Истината е че, имам ново предизвикателство пред себе си, което не беше редно да откажа. До огромна степен става въпрос за психическа отмалялост и преценка, че клубът има потребност от нова сила. Не е имало опити от страна на Наско да ме разубеди. Моят честен ангажимент беше до края на годината ", добави той.

" Няма по какъв начин човек да съжалява че е работил в клуба на сърцето си. Надявам се да съм дал всичко от себе си. Няма безгрешни хора най-вероятно и аз съм направил неточности. Ситуацията беше много характерна. Мисля, че най неприятното за Левски мина. Всички, които го обичат би трябвало да гледат оптимистично. В никакъв случай нямам горчилка. Винаги когато имам опция ще се връщам тук като фен ", сподели още Колев.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР