Изпълнителният директор на Левски Павел Колев говори пред медиите след

...
Изпълнителният директор на Левски Павел Колев говори пред медиите след
Коментари Харесай

Павел Колев: Обявяване на несъстоятелност не е на дневен ред, няма причина да не стартираме сезона

Изпълнителният шеф на Левски Павел Колев приказва пред медиите след срещата на Управителния съвет с последователите на клуба. Босът на “сините” разкри, че отговорностите на клуба са доста съществени, само че към момента е надалеч моментът, в който ще бъде разгласен в неплатежоспособност.

“Има си ясни правила по Търговския закон. Има 30 дни, когато се изпадне в свръх обвързване. Все още не сме на този стадий. Плащаме на контрагентите, проблемите са ни отговорностите към личния състав и Национална агенция за приходите. Уговорката ни с Национална агенция за приходите е да имаме нова среща през август и да пренастроим съглашението. Около 24 милиона за отговорностите на Левски към момента”, сподели Колев.

“Не знам за компании, които са принуждавани да не оказват помощ на Левски. Коментирахме нов модел на срещата с почитателите. Левски е атрактивна хапка за рекламния пазар, само че би трябвало да отчитаме в каква обстановка се намира стопанската система на страната. Не е невероятно отрицателните вести към Левски да вършат рекламодателите внимателни. Няма съответно предложение за прехвърляния за играчи на Левски”.

“Между 1000-1200 абонаментни карти са закупени все още. Но би трябвало да отчетем обстоятелството, че доста хора няма да могат да я употребяват на този стадий, поради пандемията. Може би е добре да помислим за разсрочено заплащане или единствено за един полусезон, защото картите са по-скъпи от преди. При всички положения ще пуснем и членски карти. Обсъждахме като бизнесплан какво гоним и какво предлагаме с тях”, сподели още шефът.

" Не виждам спънка тимът да започва сезона. Не мога да разясня с какъв състав ще играем против Берое. Има и българи, и чужденци, които желаят да играят в Левски. Левски съществува към момента и не е завършил историята си с помощта на почитателите. За нас всяка стотинка е значима и всеки ден е значим. Ние разчитаме единствено на тях ", приключи Павел Колев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР