Изпълнителният директор на Левски Павел Колев говори пред медиите след

...
Изпълнителният директор на Левски Павел Колев говори пред медиите след
Коментари Харесай

Павел Колев: Приемаме дарението от половин милион, трябват ни три до края на юли! И фенове на ЦСКА помагат на Левски

Изпълнителният шеф на Левски Павел Колев приказва пред медиите след извършеното през днешния ден заседание на Управителния съвет на клуба. На " Герена " с изключение на него бяха Наско Сираков, Тити Папазов и Степан Хиндлиян.

" Първа точка беше разглеждане на опцията за привикване на Общо заседание. На 6 юли ще свикаме такова, ще има и втора дата - 22 юли. Преди това не можем да го свикаме по закон. Левски има над 1000 акционери.

Обсъдихме и финансовото положение на клуба, какви доходи чакаме, би трябвало да увеличим малко приходната част в тази тежка обстановка. Обезсилване на акциите е много комплицирана процедура, крие опасности и желае единодушието на мажоритарния акционер. Не мога да кажа какъв брой пари ще са нужни на Левски, може би до края на юли към 3 милиона.

Няма смяна по отношение на акциите. Дарението от Делян Пеевски? УС има позиция, че ние носим отговорност към акционерите на клуба и последователите на Левски да създадем по този начин, че клубът да оцелее. Затова няма какво да вършим, с изключение на да приемем дарието и да го изхарчим транспарантно. Трябва да предадем Левски в положително положение на идващото ръководство. Левски не се е молил за това подаяние, не сме поставяли условия кой да подарява и кой не. Има донори, последователи и на ЦСКА. Всеки подарява по своите благоприятни условия, несъмнено. На нас условия никой не ни е поставял, ние нямаме обвързване с изключение на да похарчим парите транспарантно ", сподели Колев.
 Тити Папазов след срещата: Божков да даде независимост на Левски, всички тимове да се молят за Левски!
Тити Папазов след срещата: Божков да даде независимост на Левски, всички тимове да се молят за Левски!

" Нашият знаменосец е Сираков "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР